Tak přátelé, kamarádi a příznivci Dědka. Začal jsem uklízet po náročné afterpárty můj obývák, stůl a šuplíky a řeknu vám, to je teda pěknej bordel. Hned jak jsem otevřel první šuplík, vyskočila na mně nová hra Aladin and the Golden Palace. To znamená, že úklidová párty začíná, taky se najdou ješte jiné bomby. To se teda máte na co těšit, těch šuplíků tady mám …

Roztoč to na nové zatoulané hře ze šuplíku – Aladin and the Golden Palace. Jestli máš dokončenou registraci, dnes 10.1.2022 tu máš volné otočky. Od půlnoci do půlnoci tu máš 10 volných otoček. Musíš je odehrát nejdéle do 11.1.2022. Výhra je v bodech, které můžeš použít v jakékoliv hře u mně na herně. Volné otočky můžeš mít pouze jednou.

Ber otočky u mě na herně

Aladin and the Golden Palace

Aladdin and the Golden Palace je moderní online slot. Synot Games tentokrát přináší lahůdku v podobě příběhového automatu.  Zavede vás do pohádkového města Agrabah, ve kterém se odehrával příběh o zloději Aladdinovi a Džinovi z kouzelné lampy. Hraje se na 5 válcích a 20 výherních liniích.

Ja si vytočit skvělou výhru?

Skvělou výhru můžete dosáhnout na automatu Aladdin and the Golden Palace díky symbolům Wild a Scatter. Symbol WILD nahrazuje jakýkoli jiný symbol ve výherní linii kromě symbolu Scatter. Navyše během free spinů se rozšíří na celý válec. Jestli se symbol SCATTER objeví 3x a více kdekoli na válcích, získáte 10 free spinů. Během nich máte možnost získat další free spiny.