Kamarádi, tento týden to byl pořádný mazec, co řeknete? Od tohoto pondělí mi šla šuple rozmlátit jedna vyskakující hra za druhou. Která z novinek Pandora, Lucky 81, Gangster World, Jack a Mystery Monsters a Flaming Spins se vám líbila nejvíc? Mě chytil především automat Gangster World – cítil jsem se jak za starých dobrých časů. Ano, byl jsem drsný, a to pořád jsem, takže i další dny se nezapomeňte v mé herně zastavit. Ještě mám nějaká ta esa v rukávu.

Flaming Spins

Začneme od konce a tedy dnešní páteční novinkou, která se ocitla v herně u Dědka. Jedná se o hrací automat Flaming Spins od společnosti E-gaming. Tato hra potěší především hráče milující ovocné sloty. Ano, na této pětiválcové mašince s 20 výherními liniemi mají prim bezpochyby ovocné symboly doplněné o zlaté BARy, ale najdete zde i speciální funkce díky divokému Wild symbolu a dvěma Scatter symbolům. Pokud byste za Scattery čekali free spiny, musíme vás trochu zklamat. S těmito symboly můžete vytvořit jen výherní kombinace, ale ty vám mohou častokrát přinést skutečně atraktivní výhry.

Pandora

Druhým novým členem v nabídce her se stal automat Pandora, který mají na svědomí tvůrci z Apollo Games. Jedná se o hru na téma řecké mytologie sestávající z 5 válců, 3 řádků a 5 fixních výherních linií. Graficky i zvukově to v Apollu vědí, za tohle poklona. Co se týká speciálních funkcí, ty zde rovněž neabsentují. Jako první je má na starosti Wild symbol. Ten tradičně nahrazuje ostatní chybějící symboly do výherní kombinace, ale kromě toho dokáže i expandovat, čemu se určitě potěšíte. Druhým speciálem je Mystery symbol v podobě Pandoriny skříňky. Budete-li se do této skříňky chtít dostat, budete si spolu s ní muset na ploše vytočit i symboly klíče. Jakmile se vám to povede, skříňka se otevře a vy získáte náhodnou mystery výhru, která vám nejednou na rtech vyčaruje blažený úsměv.

Podívejte se, jak se na automatu Pandora dařilo borcům z CasinoSearch.cz, kteří pro vás připravili tuto videorecenzi.

Lucky 81

I z úterního šuplíku vyskočila nová hra od Apollo Games. Konkrétně šlo o online automat Lucky 81. Jedná se o jednoduchý ovocný slot bez komplikovaných bonusových funkcí. Na hrací ploše se 4 válci a 3 řádky se budete setkávat se symboly citrónů, třešní, pomerančů, kiwi, zvonců, švestek, melounů a sedmiček. Vyhrát zde můžete, pokud se vám podaří vytvořit výherní kombinaci na některé ze 7 výherních řad. Ale pozor, pokud vám na ploše zastane Wild symbol, kromě toho, že nahrazuje všechny chybějící symboly do výherní kombinace, rozšíří vám sedmičku výherních linií až na počet 81. Prostě klasická oddechovka stvořená pro pohodové hraní.

Gangster World

Po ovocné klasice přišla ve středu na scénu má hra z  gangsterského prostředí s názvem Gangster World. A na tomto pětiválcovém automatu se 3 řádky a 20 výherními liniemi se v Apollo Games pořádně vyřádili. Slot vás strhne do děje hned po spuštění a zaujmou vás především drsné a nestatické symboly, díky kterým máte pocit neustálého života na ploše a nevíte, kam se máte spíše dívat. Za grafické a zvukové zpracování dáváme pověstný klobouk dolů. Ovšem nejen za to. Tento automat je přeplněný i spoustou zajímavých bonusových zpestření. Setkáte se zde s klasickým Wild symbolem, který i zde vystupuje jako žolík, ale vytočit si můžete i náhodný Wild symbol. Ten se kdykoli může náhodně přestřílet na pozici jiného symbolu na válcích. V automatu Gangster World nechybí ani Scatter symbol, který poznáte podle nápisu Bonus. Pokud si ho vytočíte na alespoň třech válcích, můžete se těšit na hru s protočeními zdarma v podobě divoké automobilové honičky. Ještě před samotnou bonusovou hrou si vyberete některou ze tří únikových map, které mohou skrývat další free spiny, násobitele vaší poslední sázky, nebo zůstane jen u zmiňovaných úvodních 10 přetočení zdarma. Ani toto z bonusů není všechno – natrefit zde ještě můžete na tři funkce, které vám dokážou zaměnit symboly na ploše. Je zde toho opravdu mnoho a je nám jasné, proč se tato hra Dědkovi tak líbila.

Jack and the Mystery Monsters

Čtvrteční novinka patřila hře s monstry od Synotu. Nemějte však strach. Automat Jack and the Mystery Monsters působí roztomilým dojmem. Jedná se o pětiválcovou hru se 3 řádky a 15 fixními výherními liniemi. Na ploše si budeme vytáčet tradiční karetní znaky, příšerky, ale také tři typy speciálních symbolů. Prvním je divoký symbol, který nahrazuje všechny ostatní symboly chybějící ve výherní kombinaci s výjimkou ostatním speciálních symbolů. Druhým speciálem, na který zde natrefíte je Scatter symbol. Pokud vám zastanou tyto symboly na prvních třech válcích, získáte 10 free spinů. Tato přetočení zdarma mají další vylepšení, protože si v nich můžete vybojovat násobitele výher. Posledním speciálem je symbol BONUS. Pokud si tento symbol vytočíte na 3, 4 a 5 válci současně, přesunete se do bonusové hry. Ta probíhá na dvou místech. Na prvním si vyberete některou z pěti položek, abyste odhalili počáteční výhru a na druhém místě si vyberete jednu ze dvou možností, která vám počáteční výhru vynásobí. Další zajímavá hra, co řeknete?