Úklid jde naštěstí podle představ a jsem i hrdý, že každý den se v mých šuplících najde nějaká nová hra. Tento týden na mě vyskočily hry Blood, Dice81, Monkey Slots, Joker Crown 10 a Blazing reels, čeho jste si určitě všimli, protože jste si jich mohli i vyzkoušet díky různým bonusům. Ano, jsem starý, šedivý a někdy trochu ufrflaný, ale jsem i štědrý a v této mé štědrosti budu pokračovat i nadále. Proto nezapomínejte na moji hernu a zastavte se u mně na čumendu každý den. Pojďme se mrknout na co se můžete těšit v hrách, které jsem tento týden povytahoval ze šuplíků.

Blazing reels

Začněme dnešní hrou, která vám v tomto zimním období doplní pořádnou dávku vitamínů, díky množství ovocných symbolů. Na mysli máme konkrétně online automat Blazing reels od E-gamingu. Tato graficky krásně vyladěná hra se skládá z 5 válců, 4 řádků a 40 výherních linií. Ovládání automatu je velmi jednoduché a tuto pohodovou hru si můžete vychutnat i z mobilu. Klasické ovocné symboly jsou doplněny dvěma tradičními speciály, kterými jsou Wild a Scatter symboly. Divoký Wild na válcích poznáte jako červenou sedmičku a nahrazuje jakýkoli jiný symbol s výjimkou Scatter symbolu. Právě od Scatter symbolů už tak přirozeně očekáváme free spiny, ale v automatu Blazing reels tomu tak není. Pokud si tento symbol vytočíte na minimálně třech válcích, získáte „jen“ okamžitou výhru. V případě, že se vám tento symboly objeví na všech pěti válcích, těšit se můžete na výhru v podobě 500 násobku vaší sázky.

Abyste se s hrou dokonale seznámili, dáme vám dnes také 10% cashback.

Hraj v kasinu

Blood

Pondělí se nesl v znamení novinky Blood od Apollo Games. Podobně jako u slotu Hell Bars jde o automat na strašidelné téma. Na válcích se budete setkávat s takými symboly jako upír, rakev, česnek či propíchnuté srdce. Hrací plochu tvoří 5 válců se 3 řádky a vyhrát zde můžete za pomoci 5 fixních výherních linií. Ze speciálních funkcí zde narazíte jen na násobitel výhry a Wild symbol. Divoký symbol nás však potěšil, protože expanduje na celý válec. Jelikož automat Blood neobsahuje mnoho speciálů, určitě ho ocení především začínající hráči.

Dice 81

V úterý se Dědkovi podařilo ze šuplíku vylovit další hrací automat od Apolla, a to konkrétně čtyřválcový slot Dice81. Jde o o jednu z mnoha her na ovocnou notu a i když se bude zdát na první pohled obyčejný, zdání klame. Číslo 81 znázvu prozrazuje, že výherní kombinaci zde budete moci vytvořit až na 81 výherních liniích. Převážná část symbolů automatu je tvořena ovocem, které doplňují zvonky a dva speciální symboly. Prvním speciálem je Joker, který je v hře Wild symbolem, což znamená, že vystupuje jako žolík a nahrazuje chybějící symboly ve výherní kombinaci. Druhým speciálním symbolem je hrací kostka, která je Scatterem. Díky ní můžete získat free spiny. Jejich počet závisí na tom, na kolika válcích si kostku vytočíte a zároveň jaké číslo ukáže kostka, když jí hodíte. Sice jde o retro klasiku, věříme že vás bude bavit stejně jako nás.

Monkey Slots

Ve středu přišlo k změně a nová hra nepocházela s dílny Apolla. Přesněji šlo ohrací automat Monkey Slots ze Synotu. Oproti většině ostatních her šlo skutečně o pořádnou změnu. Monkey Slots je totiž hra s 5 válci a se 243 možnostmi na výhru. Tyto výhry se vyplácejí za kombinaci shodných symbolů na libovolné pozici na sousedících válcích, přičemž výherní kombinace musí začínat na prvním válci zleva. Navíc po vytvoření výherní kombinace se spustí Avalanche respiny což znamená, že symboly, které výherní kombinaci vytvořily se s plochy odstraní a jsou nahrazeny novými. Automaticky tak máte šanci bez vkladu vytvořit další a další výherní kombinace. Automat Monkey Slots je bohatý i na bonusy. Prvním speciálem této hry je divoký symbol, který nahrazuje všechny symboly kromě symbolu Bonus. Symbol Bonus je Scatter symbolem, díky kterému se můžete těšit na free spiny, pokud se vám zobrazí Bonusy na minimálně třech válcích. Dalšími speciálními funkcemi tohoto slotu jsou takzvané „Funkce Monkey“, které má na starosti opice. Tato opice vám může náhodně změnit 1 až 5 symbolů na Wild symboly a stejně kdykoli může označit 1 až 5 symbolů, které vybuchnou a budou nahrazeny novými symboly, čímž se spustí respin. Opice úřaduje i v bonusové hře s přetočeními zdarma, kde si mimo jiné můžete vaše výhry navýšit díky násobitelům výher. Zahrajte si tuto parádní hru od Synotu, určitě nebudete litovat.

Joker Crown 10

Ve čtvrtek vyskočila na Dědka další ovocná hra s názvem Joker Crown 10. Mají ji na svědomí vývojáři ze společnosti Tech4Bet. Hned po zapnutí nám bylo jasné, že půjde o další z radu retro slotů. Grafika je obyčejná, ovládání jednoduché. Pro nováčky je hra jako stvořená. Hrací plochu tvoří 5 válců se 3 řádky a výhru zaznamenáte, pokud se vám podaří vytočit výherní kombinaci na některé z 10 fixních výherních linií. Na válcích se budete setkávat se symboly třešní, citrónů, švestek, melounů a sedmiček. Nás potěšilo, že ačkoli jde o retro hrací automat, tvůrci do něj nezapomněli zařadit i speciální symboly. Prvním je Mystery symbol v podobě koruny, který pokud si vytočíte na minimálně dvou válcích, získáte náhodnou okamžitou výhru. Dalším speciálním symbolem je Scatter symbol, díky kterému si můžete vybojovat free spiny, pokud vám zastaví na alespoň třech válcích. Kdyby vám přistál na všech pěti válcích, obdržíte fantastických 40 přetočení zdarma, a to je paráda, co řeknete?