Květy v zimě, když venku mrzne? Ty vole, to se mi snad zdá. Když jsem při úklidu otevřel další šuplík, myslel jsem si, že si někdo ze mě dělá prdel. Hotová botanická zahrada. Ale naštěstí nemusím se o ty květiny starat ani je zalévat. Tato kvítka jsou totiž jen součástí další nové hry, kterou si můžete od dnes u mě zahrát. Jedná se o automat Wild Blooms.

Volné točky přesunuty na zítřek z důvodu bordelu u dědka!

Čekáte dnes na volné točký? Heleď, těch toček se roztočilo nějak moc a poroztáčeli se mi po celé herně a po šuplících. Bordel jak se patří. Tak zítra děťátká, zítra to bude snád už v cajchu. 

Automat Wild Blooms

Online hrací automat Wild Blooms od tvůrců ze Synotu na první pohled působí docela netradičně. Je to pro tvar hrací plochy, která se skládá z 5 válců. Každý z nich má ovšem odlišný počet řádků. První dva válce mají po tři řádky, další dva mají řádky čtyři a poslední válec disponuje pěti řádky. Výherní spin zde zaznamenáte, pokud se vám podaří vytvořit výherní kombinaci na některé ze 76 pevných výherních linií. Automat je posetý běžnými symboly v podobě různých květin, ale najdete zde i speciální symboly se zajímavými funkcemi. Prvním je symbol Wild, který nahrazuje všechny symboly s výjimkou Scatter symbolů, ale kromě této tradiční funkce plní ještě jednu důležitou roli. Kdykoli během hry může zafoukat vítr, který vám dokáže náhodně pokrýt jeden nebo více válců kompletně divokými symboly. Tato funkce vám často může přihrát parádní výhry. Druhým speciálem je již zmiňovaný Scatter symbol, který když si vytočíte alespoň na třech válcích, získáte free spiny. Navíc během bonusové hry s přetočením zdarma je při každém jednom zatočení jeden z válců náhodně komplet pokryt divokými symboly. Zajímavý slot, co řeknete?