Člověk by si myslel, že v důchodu bude mít klid, ale ne! Stále se zde něco děje a ty mé šuplíky. To je neuvěřitelné… Když budu nejblíže nakupovat nábytek v IKEA připomeňte mi prosím, že žádné komody s miliony šuplíků. Raději si pořídím nějaké stavěné skříně. Ale ne, dělám si prdel. Chyběl by mi troška ten můj bordel a navíc ze šuplíků stále vyskakují zajímavé kousky. Všimli jste si je i tenhle týden?

Woodwoses Magic

Hrací automat Wodwoses Magic od providera E-gaming vytáhl Dědek ze šuplíku právě dnes v pátek. Tuhle hru si zamilují všichni ti, kdo mají rádi přírodu a zvířátka. Jedná se o pětiválcový automat se 3 řádky a 20 výherními liniemi. Na ploše si budete moci vytočit až desítku běžných symbolů, které tvoří tradiční karetní znaky 9,10,J,Q,K,A a kromě nich se zde setkáte i se čtyřmi zvířaty. Ty jsou symboly s vyšší hodnou, konkrétně jde o symboly zajíce, rysa, muflona a vlka. Co vás ovšem na této hře určitě zaujme, jsou bonusy a speciální funkce. Prvním speciálním symbolem je krhla, která je divokým symbolem a může kdykoli expandovat na celý válec. Dalším speciálem hry je mlha, která se může zjevit náhodně kdykoli a pokud se tak děje, zamění několik nebo všechny symboly za nové symboly. Posledním speciálem automatu Woodwoses Magic je sojka. Ta může přes obrazovku přeletět náhodně kdykoli a zároveň vám spustí některou ze čtyř bonusových funkcí: extra Wild symboly, multiplikátor výhry, re-spin nebo free spiny. Pořádná divočina, co řeknete?

POZOR! POZOR! Dědkova rozdávačka otoček!

Dědek má pro vás dnes v pátek speciální překvapení. Během 11. února si můžete vybojovat dohromady až 60 přetočení zdarma. Jak na to? Pokud přetočíte na vybraných kvalifikačních hrách 1 000 Kč, získáte 10 free spinů, pokud 2 000 Kč obdržíte dalších 20 protočení zdarma a když přetočíte 3 000 Kč, dostanete dalších 30 volných tooooooček. Jdete do toho?

CHCI VOLNÉ TOČKY