To byl zase týden… Hned v pondělí začal Valentýnem a jako pardon tohle já už ve svém věku nemusím. Jsem rád, že mi ten den ze šuplíku vyplul Nemo jako by to měla být nějaká srdíčka. Celkem jsem se u toho automatu Atlantis zabavil. Ani ty další dvě nové hry Wild Joker 40 a Bonus Joker II nebyly k zahození, co řeknete? A nezapomeňte, v pátek a v sobotu pořádám turnaj o 25 000 Kč a 2 500 zatočení k tomu!

Turnaj o 25000 Kč a 2500 otoček

Atlantis

Jak již Dědek vzpomínal, první novinkou tohoto týdne byl online automat Atlantis. Jedná se o výtvor Apollo Games a děj této hry vás vtáhne pod mořskou hladinu. Automat má 5 válců, 3 řádky a 5 výherních linií. Běžnými symboly této hry jsou karetní znaky 9,10,J,Q,K,A, které doplňují typická podmořská zvířátka jako želvy, hvězdice, chobotnice, mořští ježci a krabi. Na automatu Atlantis nechybí ani bonusové funkce, které mají na starosti dva speciální symboly. Tím prvním je rybka, která nápadně připomíná Nema a je divokým Wild symbolem. Nahrazuje všechny chybějící běžné symboly a když pomocí něj vytvoříte výherní kombinaci, výhru vám ještě zdvojnásobí. Druhým speciálem je Scatter symbol, který představuje perla v lastuře a pokud si tento symbol vytočíte alespoň na třech válcích, můžete se těšit na free spiny. Když vám tato perla padne během bonusové hry s přetočením zdarma, výhru vám ztrojnásobí. Jdete si vyzkoušet toto mořské dobrodružství?

Wild Joker 40

Další novou hrou, která vypadla Dedkovi ze šuplíku, byl hrací automat Wild Joker 40. Tato hra pochází z dílny společnosti Tech4Bet a jedná se o tradiční ovocnou záležitost. Slot Wild Joker 40 je pětiválcová hra se 4 symboly na každém válci a vyhrajete zde, pokud vytvoříte výherní kombinaci na některé ze 40 pevných výherních linií. Na válcích mají z běžných symbolů převahu samozřejmě ovocné symboly, kterým sekundují zvonky a červené sedmičky. Nacházejí se zde také populární dvojice speciálních symbolů. Prvním je již tradičně Wild symbol, který nahrazuje ostatní symboly s výjimkou Scatter symbolů a zároveň vytváří i vlastní výherní kombinace.

Bonus Joker 2

Třetí novou hrou do party byl hrací automat Bonus Joker II. I tento slot má ve svém DNA vrytou ovocnou tématiku, ale ovoce není tím, co vás na tomto automatu zaujme nejvíce. Ale pěkně po pořádku. Bonus Joker II je 3-válcová hra s 5 fixními výherními liniemi. Na válcích se budete setkávat s běžnými symboly, kterými jsou ovocní zástupci, sedmičky a zvonky. Veselejší a zajímavější je to u speciálních symbolů. I zde je najdete dva a oba znázorňují Jokeři. První Joker je Wild symbolem a nahrazuje všechny ostatní symboly s výjimkou druhého Jokeru a kromě toho se dokáže rozšířit i na celý válec. Druhý speciál nese název Bonus Joker a je najednou Wild i Scatter symbolem. Jako žolík supluje všechny ostatní symboly kromě prvního Jokera a navíc vám a umí udělit i free spiny, pokud si ho vytočíte na všech třech válcích. Nás tento automat velmi bavil a jsme zvědaví, co na něj řeknete vy. Chcete-li vědět jak Bonus Joker 2 hrát, podívejte se na videorecku fanoušků hraní v kasinu.

Turnaj o 25 000 Kč a 2 500 zatočení

V průběhu pátku 18. února a soboty 19. února probíhá v herně u Dědka turnaj o 25 000 Kč a 2 500 zatočení. Body do turnaje jsou udělovány za součet zatočení, jedna točka = jeden bod do tabulky. Minimální sázka do turnaje musí být alespoň 5 Kč. Dotace turnaje bude přerozdělena mezi 100 hráčů s nejvyšším bodovým ziskem. Všem přejeme hodně štěstí!