Další víkend, další parádní akce. I tento víkend jsem si pro vás připravil zajímavý turnaj. V šuplíku jsem totiž našel zapomenutých 25 000 Kč a 2 500 volných otoček a tak jsem se rozhodl, že vám je během tohoto víkendu rozdám. Chcete si něco popadnout i pro sebe? Pokud ano, tak šup-šup, turnaj totiž už běží a čas se krátí.

Odměna se ujede 100 hráčům

Zapojit se do tohoto víkendového turnaje je velmi jednoduché. Stačí, když budete roztáčet válce jakýchkoli automatových her a za každý jeden spin v hodnotě minimálně 5 Kč získáte jeden bod do turnajové tabulky. K dispozici v Herně u Dědka máte již téměř 170 automatů, takže je si z čeho vybírat. Celkovou dotaci 25 000 Kč a 2 500 free spinů si rozdělí stovka hráčů s nejvyšším bodovým ziskem. Když turnaj skončí, zkontrolujte si, zda jste získali free spiny v záložce turnaje, protože volné točky lze využít po skončení turnaje a jejich platnost končí 28. 3. 2022 ve 23:59 hodin. Tato volná zatočení lze využít na některé z těchto her Wild Circus 256, Armed´N Wild, Gem-O-Rama, Jewel´s Fortune, Reel Sheriff a 243 Mexicana, přičemž hodnota jednoho volného zatočení je 5 Kč. Během turnaje určitě sledujte i žebříček, protože iv tomto turnaji lze taktizovat, jelikož na některých nižších příčkách na vás čekají atraktivnější odměny než na těch vyšších. Přejeme hodně štěstí!

Hraj v turnaji

3-válcová ovocná novinka Wild Fruits 27

Kromě víkendového turnaje Dědek našel v šuplíku také novou hru Wild Fruits 27. Jedná se o hrací automat z dílny Apollo Games. Je to další z řady ovocných her, která vás ohromí skvělou grafikou a svojí jednoduchostí. Hrací plocha se skládá ze 3 válců, 3 řádků a 27 výherních linií. Vaším úkolem je vytvořit výherní kombinaci sestávající ze tří stejných symbolů na některé z výherních linií. Na válcích se budete setkávat s tradičními ovocnými symboly, které doplňuje jediný speciál této hry. Je jím Wild symbol znázorňující košík plný ovoce a tak jako ve většině případů i v automatu Wild Fruits 27 nahrazuje jakýkoli chybějící symbol. Ze speciálních funkcí je to vše, ale patříte-li mezi začínající hráče, určitě vám to nebude vadit, protože tento slot vás ohromí svou jednoduchostí a rychlým spádem. Navíc i tato nejnovější hra je součástí víkendového turnaje a tak si ji vyzkoušejte, jelikož i pomocí ní můžete získat nějakou ze zajímavých odměn.