Dědův aprílový turnaj a změna bonusu

Je zde 1. aprííííl a tento den se označuje i jako pořádně bláznivý. Já dědek jsem šílený dost, čeho jste si už určitě všimli, a proto jsem si nemohl odpustit připravit si v mé herně něco skutečně bláznivého. Tou první věcičkou je pojašený aprílový turnaj no a druhá záležitost se týká změny registračního bonusu pro nové hráče – ne, to není ftip.

Turnaj o 15 000 Kč a 1 500 toček

Zapojte se do bláznivého aprílového turnaje o 15 000 Kč a 1 500 free spinů. Odměna z tohoto turnaje bude rozdělena pro 90 hráčů s nejvyšším počtem získaných bodů. Vyhrává ten, kdo uskuteční více sázek, což znamená, že počítá se počet zatočení, přičemž minimální sázka do turnaje musí být alespoň 5 Kč. Do tohoto turnaje se počítají všechny online výherní automaty. Pokud se vám podaří dostat se na některá z odměňovaných míst, získané free spiny budete moci využít na jedné z těchto uvedených her: Reel Sheriff, Vampire Bride, Lucky Pot, Joker´s Five, Double Hot nebo Fruiti. Výška volného zatočení je 5 Kč a tyto free spin je možné po skončení turnaje, nejpozději však do 2.4.2022 do 23:59 hodin. Určitě se ptáte, co je na tomto turnaji tak bláznivé. Odpověď je jednoduchá: odměny v tabulce jsou pořádně přeházené, takže sledujte tabulku a taktizujte. Pojďte se dnes dobře zabavit a něco hezkého si vyhrát. Hodně štěstí a příjemnou zábavu!

Turnaje

Jak se změnil vstupní bonus pro nové hráče?

Od pátku 1.4.2022 Dědek změnil i vstupní bonus pro hráče, kteří se k němu do herny registrují. Od dnešního dne každý hráč, který se zaregistruje, může získat dva typy bonusů. Prvním je registrační bonus ve výši 300 bodů do hry. Tento bonus získá každý hráč, po kompletním dokončení registrace. To znamená, pokud ještě nemáte u Dědka vytvořené herní konto a zaregistrujete se, ověříte si identitu, ověříte si platební metodu a nastavíte si nebo vypnete sebeomezující opatření, automaticky vám během pár minut na konto přibude 300 bodů, které vám poslouží k prozkoumání Dědkové herny . Druhým bonusem, o který můžete hrát, je bonus za první vklad až do výše 60 000 Kč. Bonus je aktivován automaticky po dokončení kompletní registrace a vztahuje se pouze na hráče, kteří se zaregistrovali po 1.4.2022. Pro získání bonusu musíte během 30 dnů od provedení prvního vkladu uskutečnit sázky v souhrnné hodnotě 30 násobku vašeho prvního vkladu v reálných penězích, přičemž počítají se jen přetočení na online výherních automatech. Proto si dobře rozmyslete, kolik bude váš první vklad, jelikož první vklad je skutečně jen jeden.