Dnes si zahraju na učitele, co řeknete? Slyšeli jste o dlouholeté tradici „holčičí koleda?“ Pokud ne, tak ještě předtím, než vám prozradím, co jsem si pro vás připravil na tento víkend, vás i troška něco naučím. Už mám svá léta a zažil jsem si toho už mnoho a nemohl jsem si dovolit zapomenout na tento milý zvyk z oblasti Orlických hor. Podstatou tohoto zvyku je, že v neděli před Velikonocemi chodí dívky koledovat, za což dostávají výslužky – sladkosti, velikonoční vajíčka a podobně. Já holčičí koledu miluji, a proto jsem se rozhodl rozdat odměny v podobě 500 bodů do hry třem nejlepším hráčkám ve víkendovém turnaji. Tento turnaj spouštím v sobotu a trvat bude do nedělní půlnoci.

Turnaj o 25 tisíc Kč + 2 500 free spinů a něco pro kolednice

Další víkend ve znamení turnaje. V herně u Dedka si můžete od soboty 9. dubna do neděle 10. dubna 23:59 hodin. zahrát turnaj s atraktivní dotací 25 000 Kč + 2 500 free spinů k tomu. Ceny z tohoto turnaje si rozdělí 100 hráčů s nejvyšším počtem získaných bodů. Body do turnaje jsou udělovány za jednotlivý součet zatočení (množství sázek), přičemž jedna sázka = jeden bod do turnaje. Do turnaje se počítají všechny automatové hry kromě rulety a minimální sázka do turnaje je minimálně 5 Kč.

Když se vám podaří umístit se na příčkách zaručujících některou z odměn, nezapomeňte získané free spiny využít nejpozději do 11.4.2022 do 23:59 hodin. na některém z online automatů Wild Circus 256, Armed´N Wild, Gem-O-Rama, Jewel´s Fortune, Reel Sheriff a 243 Mexicana. Jak už Dedek vzpomínal, tři nejlepší hráčky z tohoto turnaje dostanou k odměnám ještě navíc 500 bodů do hry. A jak jste si už u Dedka určitě zvykli, v turnajové tabulce lze taktizovat, takže ji sledujte pravidelně. Hodně štěstí všem.

TURNAJE