Před námi je další víkend a opět jsem se rozhodl, že si jej společně zpříjemněme dalším zajímavým turnajem. Tentokrát jsem si pro vás připravil turnaj od pátku až do konce víkendu, což znamená, že o body a odměny budete bojovat celé tři dny. Samozřejmě, delší turnaj si žádá i vyšší odměny, a proto se tento víkend hraje o 44 444 kaček a 4 444 votoček k tomu. Přeji vám hodně štěstí a v dalších řádcích si nezapomeňte přečíst pravidla tohoto turnaje.

Zapojte se do třídenního turnaje se skvělou dotací

Rádi hrajete turnaje v herně u Dědka? Pokud ano, tak se nezapomeňte zapojit ani do toho nejnovějšího, který již odstartoval. Od pátku 27. května až do konce víkendu, tedy do 29. května spustil Dědek 3-denní turnaj se skvělou dotací 44 444 Kč + 4 444 free spinů k tomu. Dedek to s těmi čísly ví, co řeknete?

Odměna po konci turnaje se ujde stovce nejlepším hráčům, přičemž vítěz si odnese výhru v hodnotě 5 999 Kč a 499 volných toček k tomu. Vyhrávají ti, kteří uskuteční více sázek na hracích automatech – počítá se počet zatočení, to znamená, bodování je na základě principu BET, přičemž minimální sázka musí být v hodnotě alespoň 5 kaček. Po skončení turnaje si prohlédněte konečnou tabulku turnaje, abyste zjistili na jakém místě jste se umístili. Pokud byste skončili na některém z prvních sto míst, automaticky získáte odměnu v podobě free spinů. Tyto volné točky je třeba využít do pondělí 23. 5. 2022 do 23:59 hod. na některém z následujících hracích automatů: Aladdin And The Golden Palace, Firebird Double 27, Respin Joker, Fire Witch, Reel Sheriff nebo Wild Job. Nezapomeňte, za každé bůro stoupáte v tabulce výše.

HRAJ TURNAJ