Ještě jsem vám asi nezmiňoval, ale ve volném čase si chodím rád zalovit. Nemusíte se bát, pušku mám legálně a vlastním i platný průkaz myslivce. A jelikož lovení je moje vášeň, tak i v mé herně najdete něco spojené s tímto mým koníčkem. Na mysli mám fajný automat Hunter´s Dream 2. Pokud ho neznáte, tak moji pomocníci vám ho trošku blíže představí. A já už opět běžím na lov.

Zahrajte si klasiku z kamenných heren

Dědek vzpomínal, že možná tuto hru neznáte. My si naopak myslíme, že výherní automat Hunter´s Dream 2 zná většina z vás. Jedná se o velmi známou a oblíbenou mašinku z kamenných heren, za kterou stojí vývojáři z E-gamingu. A tak není divu, že je tento automat možné zahrát si i online a že jej Dědek zařadil také do svoji nabídky her.

Pokud byste ho přece jen nějak extra neznali, tak si o něm něco víc povíme. Hunter´s Dream 2 je pětiválcový automat se 3 řádky a 20 fixními výherními liniemi. Vyhrajete na něm, pokud se vám podaří vytočit výherní kombinaci z dvou nebo více stejných symbolů na některé z výherních linií. Co se týče symbolů, budete se zde setkávat s karetními symboly 9, 10, J, Q, K A nesoucí nižší hodnoty a se symboly orla, bizona vlka a lva, díky kterým si můžete připsat vyšší výhry. Samozřejmostí tohoto automatu jsou také dva známé speciální symboly Wild a Scatter. Divoký Wild symbol ztvárňuje oheň a už jak je u tohoto symbolu ve zvyku nahrazuje všechny ostatní symboly kromě Scatterů.  Pokud se navíc Wild stane součástí výherní kombinace, výhru vám zdvojnásobí. Druhým speciálem je již zmiňovaný Scatter a na válcích ho poznáte jako loveckou chatu. Tento symbol se objevuje pouze na druhém, třetím a čtvrtém válci a podaří-li se vám ho vytočit na všech těchto válcích současně, získáte odměnu v podobě bonusové hry s 10 protočeními zdarma. Počet spinů si však můžete ještě navýšit také v samotné bonusové hře stejným způsobem. Navíc, když ve hře s free piny vytvoříte výherní kombinaci, tak všechny symboly, které ji vytvořily zůstanou při dalším zatočení válců přilepené na svých pozicích, a to až do té doby, než budete rozšiřovat další kombinace nebo vytvářet nové. Vyzkoušejte si automat Hunter´s Dream 2, který patří v herně u Dědka mezi TOP hry. Hodně štěstí!

HRAJ HUNTER´ S DREAM 2