Hoj všichni! Mám tu pro vás dnes něco speciálního. Vím, jak máte rádi turnaje, a proto jsem si pro vás dnes připravil něco, co nenajdete nikde jinde. Od čtvrtka až do soboty se budete moci zapojit do dvou turnajů najednou. Jsem zvědavý, jak se vám bude tento speciál líbit.

1 točka = 2 šance na výhru

Tak máme tady něco, co tu ještě nebylo. Dědek vymyslel turnaj, který se zřejmě zalíbí každému hráči jeho herny. Od čtvrtka 8. září do soboty 10. září do 19:00 hodin. budete za jednu točku v jakémkoli automatu automaticky ve hře ve dvou turnajích.

V prvním turnaji se hraje o 33 333 Kč. Body v tomto turnaji se získávají na principu nejvyšší vážené výhry v průběhu turnaje. Co to znamená? Dejme si jeden příklad: Pokud uděláte točku za 10 Kč a vyhrajete díky ní 5 000 kč do turnajového žebříčku vám přibude 500 bodů (5 000:10=500). Do tabulky bude započtena jen jedna vaše nejvyšší vážená výhra. Dotaci turnaje 33 333 Kč si rozdělí 30 hráčů, kterým se podaří získat nejvyšší počet bodů, přičemž vítězi přistane na konto až 4 990 Kč.

Ve druhém turnaji je ve hře 4 444 volných toček. Do tohoto turnaje se mohou zapojit jen hráči s kompletně dokončenou registrací a kvalifikovaním do turnaje je uskutečnění sázky v minimální hodnotě 5 Kč. Body v tomto turnaji jsou udělovány za jednotlivý součet zatočení, přičemž jedna sázka za 5 Kč se rovná jednomu bodu do turnajového žebříčku. 4 444 volných toček si po skončení turnaje rozdělí stoka hráčů s nejvyšším počtem bodů. Volné točky bude možné následně využít do neděle 11.9.2022 do 23:59 hodin. v některém z automatů Alchemists Gold, Blazing Ice, Fire Witch, Hell Mania, Lucky Pot a Respin Joker. Zajímavé kombo turnajů si pro vás připravil Dědek, co řeknete? Hodně štěstí všem!

HRAJ TURNAJE