Máme tu zááááříííí a i když přichází podzim, rozhodl jsem se, že vám pošlu trochu sluníčka v podobě vyletněného TOP turnaje, do kterého jsem poslal 15 000 Kč a 1 500 free spinů k tomu. Tak proto neváhejte a běžte si vybojovat některou ze skvělých odměn.

Žebříček s zpřehazovanými odměnami

Ani během září Dědek nepřestává s oblíbenými turnaji. Nejnovější si pro vás připravil TOP turnaj, do kterého se můžete zapojit od pátku 2. září od 00:01 hodin. do soboty 3. září do 18:00 hodin. Celková dotace tohoto turnaje je 15 000 Kč a 1 500 volných zatočení. Body se udělují na základě principu BET (množství sázek), přičemž jedna sázka v hodnotě alespoň 5 Kč se rovná jednomu bodu. Odměnu z turnaje si rozdělí 90 hráčů, kteří získají největší počet bodů.

Ale pozor, žebříček je zajímavo zpřehazován a v turnaji se dá i velmi pěkně taktizovat, jelikož na některých nižších příčkách jsou krásnější odměny, než na těch vyšších. Pokud se vám podaří vybojovat si některou z odměn, nezapomeňte free spiny využít do neděle 4. září do 23:59 hod. v některé z těchto her: 243 Mexicana, 8 Flowers, Firebire Double 27, FruitiXXL, Rich Pirates nebo Mysterious Atlantis. Do tohoto turnaje se mohou zapojit všichni hráči, kteří mají u Dědka kompletně dokončenou registraci. Hodně štěstí všem!

HRAJ TURNAJ