Zdar přátelé! Mám pro vás skvělou zprávu. Po nedávném úspěchu dvou turnajů najednou jsem se rozhodl, že si takovou akci zopakujeme. Proto jsem poslal do hry Dědkovi kačky a votočky. A že je o co hrát, to vám potvrdí i moje parta, já si jdu zatím dát na chvíli šlofíka.

Zabojujte o odměny v celkové výši 55 555 Kč

Dědek nechce, aby v jeho herně byla nuda a proto pro vás připravil další turnaj. Tedy konkrétně dva, které se uskuteční od čtvrtka 22. září od 00:01 hodin. do soboty 24. září do 23:59 hodin. V prvním turnaji se hraje o 55 555 Kč, které si po skončení turnaje rozdělí 56 hráčů, kteří získají největší počet bodů. Body do žebříčku tohoto turnaje si budete moci připisovat za počet zatočení, přičemž 1 točka za alespoň 5 Kč se rovná 1 bodu do tabulky. Kvalifikačními hrami tohoto turnaje jsou všechny automatové hry.

Dědek dal do hry i 2 222 votoček

I druhý turnaj probíhá od čtvrtka do sobotní půlnoci. Jeho dotace je 2222 free spinů, které si po skončení turnaje rozdělí až stovka hráčů s největším počtem získaných bodů. Bodování v tomto turnaji probíhá na základě vážené výhry (výhra/sázka). Co to znamená? Pokud například uškutečníte sázku za 200 Kč a vyhrajete 2 000 Kč, do tabulky si připíšete 10 bodů (2000:200=10). I do tohoto turnaje jsou zařazeny všechny hrací automaty. V případě, že se vám podaří získat z tohoto turnaje nějaké free spiny, využít je třeba do neděle 25.9.2022 do 23:59 hod. v některé z těchto her Aladdin a Golden Palace, Jack a Mystery Monsters, Corsair Queen, Flip the Chip, Fruiti X nebo Wild Job. Hodnota jeden volné točky je 4 Kč. Tak neváhejte a zapojte se dvou Dědkových turnajů. S jedním vkladem jste ve hře v obou! Hodně štěstí.

HRAJ TURNAJE