Hooj lidi, určitě jste si všimli, že máme na kasínu nové hry a věřím, že jste si mezi nimi našli své oblíbence. Pojďme se na některé z nich podívat.

LumberJack2

Od výrobce tech4bet máme zatím 13 nových her. LumberJack2 se liší od předchozích verzí LumberJacka například dopadávajícími symboly po výherní kombinaci. Mesíc zastupuje symbol Wild, doplňuje jakýkoli symbol a násobí výhru x2. Při 4 symbolech měsíce je výhra násobená x16. Symbol Scater je v této hře Vůz. Tři symboly spouštějí 10 volných her. Tyto symboly se objevují pouze na 2.,3. a 4. válci.

Vyzkoušet nové hry

Book Of Secret 6 

Výrobce Synot Games nám nadělil v tuto chvíli 7 nových her. Hra s názvemBook Of Secret 6 se od svého předchůdce Book Of Secret liší v počtu válců. Book Of Secret6 je hra se 6 válci, která nabízí Divoký symbol, který spouští volné otočky se speciálním symbolem, který Vám tajemná knížka vybere. Hra má 10  výherních linií. Symbol knížky je právě divoký symbol, který při počtu alespoň 3 spustí právě 10 volných her.

Mountain Legend 2

Výrobce E-gaming přidal nově zatím 2 hry. Hra Mountain Legend 2 disponuje 5 válci a má 20 výherních linií. Symbol TÁBORÁK zastupuje roli wild symbolu a nahrazuje všechny ostatní symboly kromě bonusového symbolu HORSKÝ VÝHLED. Každý aktivní táborák na výherní línii násobí výhru x2. Bonusový scatter symbol HORSKÝ VÝHLED se objevuje na 2.,3., a 4. válci. Pro spuštění 10 volných otoček je zapotřebí, aby tento symbol scatteru byl plně viditelný napříč druhým, třetím a čtvrtým válcem. Volné otočky mají funkci sticky respin. Pokud během bonusových her dojde k vytvoření výherní kombinace, všechny shodné symboly, které ji vytvořily jsou drženy na svých pozicích a válce s nehodícími se symboly se znovu roztáčí s šancí vytvořit novou nebo rozšířit stávající výherní kombinaci.

Tutti Frutti od Kajotu

Kajot zatím přidal 1 novou hru s názvem Tutti Frutti. Je to 15 válcová hra s 5 sloupci, 3 řádky a s hrou na dvacet výherních linií. Hra obsahuje bonusovou hru Superspin a symbol Wild. Padne-li výhra na výherní linii, výherní symboly se zafixují a zbytek displeje se roztočí znovu. Pokud přibude symbol do výherní linie nebo nová výhra, opět se symboly zafixují a zbylé válce se znova roztáčí. Takto hra pokračuje, dokud padají výhry nebo dokud není výherní celý displej. Superspin bonus je bonus závisející na počtu dotáčení displejů (super spinů) a obsahující čtyři kategorie (mini, midi, maxi, super). Hráč obdrží výhru ve výši celkové sázky násobené výherním faktorem. Do počtu super spinů se počítá pouze dotáčení displeje, nikoli spouštěcí otočka a bonus se uděluje jen jednou, a to na konci super spinů. Vždy se udělí jen maximální dosažený bonus.

Tím ještě nekončíme, v příštích dnech se můžete těšit na další nové hry. Tak si je pojď vyzkoušet, najdeš je v sekci NOVINKY!