Holá, Holá! Mám pro Vás skvělé novinky. V šuplíkách jsem našel tři nové hry, které si už můžete v mojí herně zahrát.
Jedná se o tři nové hrací automaty, které si jistě oblíbíte. Aby jsem Vás dlouho nezdržoval, poprosil jsem moji partu, aby Vám je trochu blíže představila.

Zahrajte si nadstavbu oblíbeného automatu

První novou hrou v herně u Dědka je slot s názvem Respin Joker 81 od Synot Games. Tento název Vám zřejmě bude něco říkat a není se čemu divit. Jde o pokračování velmi oblíbené hry Respin Joker. V tomto 4-válcovém automatu se 3 řádky je možné vyhrát díky 81 výherním liniím. Na herní ploše se budete setkávat s tradičními ovocnými symboly, které doplňují ještě zvonečky. Hra disponuje ještě jedním speciálním symbolem a tím je Joker, který je Wild symbolem. Kromě toho, že nahrazuje všechny ostatní symboly, má ještě jednu speciální vlastnost. Jakmile se tento Joker stane součástí výherní kombinace, následuje Re-spin, přičemž symboly výherní kombinace zůstavají v průběhu Re-spinu zafixované na svém místě. V případě, že Respin Joker patří i mezi Vaše oblíbené hry, tohle pokračování v podobě Respin Joker 81 si určitě také vyzkoušejte!

Co nabízí nablýskaný ovocný slot Diamondz?

I druhá nová hra u nás na herně má oblíbené ovocné téma. Hra nese název Diamondz a mají ji také na svědomí vývojáři od společnosti Synot Games. Hra se skládá z 5 válců se 3 řádky a principem této hry je vytvoření výherní kombinace na některé z 20 výherních linií. Běžné symboly není potřeba nějak zvlášt představovat, protože jde o ovocnou hru. Ty speciální jsou už o něco zajímavější. Nachází se tu Wild symbol, kterým je žolík a nahrazuje ostatní běžné symboly. Druhým speciálem je symbol Diamantu, který se zobrazuje v průběhu základní hry, přitom na každém z diamantu se zobrazuje určitý násobitel sázky. Jakmile si vytočíte alespoň 5 těchto diamantů, násobitelé se sčítají, připíše se Vám výhra a navíc získáte bonusovou hru s 5 free spiny. V průběhu volných otoček je možné si vytočit poslední speciální symbol této hry, který nese stejný název, jako tato hra a to Diamondz. Jde o trojitý symbol drahokamu, který Vám v rámci free spinů vyplácí stejnou hodnotu, jaká byla celková hodnota Diamantů, díky kterým jste se dostali do bonusové hry s free spiny.

Objevte poklady s hrou Goblinions

Třetí novinka nese název Goblinions a stejně tak pochází z dílny Synot Games. V tomto případě se však od ovoce přesuneme úplně jinam. Přesuneme se přímo do dolu, kde je ukryto spoustu pokladů. V tomto graficky skvělém automatu s 5 válci a 3 řádky vyhrajete, pokud utvoříte vyherní kombinaci na některé z 25 výherních liniích. Běžnými symboly v této hře jsou kartové znaky, které doplňují symobly předmětů důlního prostředí. Speciální symboly tady najdete dva. Prvním je Wild symbol, který nahrazuje všechny ostatní symboly a navíc, když se Vám podaří vytočit dva tyto Wild symboly, pak následuje Re-spin se zafixovanými Wild symboly. Druhý speciální symbol má označení BONUS. Můžete si ho vytočit na 1.,3. a 5 válci a pokud se Vám to podaří, získáte bonusovou hru s 10 volnými otočkami a v průběhu bonusu zůstávají všechny Wild symboly zafixované na svém místě. I tuto skvělou novinku si jistě brzy oblíbíte.

Vyzkoušejte nové hry