Ahoj všem, máme tady zimu a každý už má připravenou zahradu na zimní odpočinek. Stromečky zastřihnuté, tráva posekaná, ale růže v této hře odpočívat určitě nejdou. Že nevěříte? Pak si určitě pusťte hru s názvem Secret Rose od společnosti Kajot. Určitě Vám vynesou voňavé výhry.

Jednoduchý automat s dvoumi Wild symboly

Ikdyž to za okny už nevypadá úplně lákavě, tak tento automat Vám opět připomene jaro a léto.V této 5 válcové mašině se 3 řádky totiž dominují symboly růží. Ještě předtím, než se podíváme blíže na jednotlivé symboly musíme zmínit, že výhra nastává v okamžiku, kdy vytvoříš výherní kombinaci na jedné z 15 výherních línií.Na válcích si můžeš vytočit 8 běžných symbolů a 3 specíální symboly. Polovina běžných symbolů představují kartové znaky, které mají nižší výherní hodnotu. Druhou čtveřicí běžných symbolů znázorňuje modré, fialové,růžové a červené růže.

Pojďme se ale podívat na speciální symboly. Ty mají na starost už zmíněné tři speciální symboly. Natrefit tady můžete na dva typy wild symbolů. Prvním je Bronz Wild symbol, který nahrazuje všechny ostatní symboly, kromě scatter symbolu. Druhým je divoký symbol Golden Wild. Jde o zlatou růži, kterou si můžete vytočit pouze na prostředním válci. Jakmile se Vám to podaří, spustí funkci Golden Rose Feature a máš tedy 50% šanci, že se symboly růží změní na Bronze Wild. Posledním speciálem této hry je Scatter symbol. Jakmile si tyto symboly v počtu alespoň 3 vytočíte, pak získate free spiny. Náhodně Vám bude přiděleno 10, 15, 20 a nebo 30 volných otoček s náhodným multiplikátorem výher x2, x3 x4 a nebo x6.

Zkusíte tuhle oddechovou hru se speciálními symboly a funkcemi? My ji určitě doporučujeme!

HRAJ SECRET ROSE