Ho,Ho,Ho! Jsou tu Vánoce a kromě krásné atmosféry a skvělých jídel je čas i na pořádný oddych. Jestli nevíte co s časem, rád Vám poradím pár tipů na hry v mojí herně, které Vám vánoční čas parádně vyplní.

Multi Vegas 81

Mezi nejoblíbenější hry v Dědkovo herně patří online automat Multi Vegas 81. Téma tohoto slotu je populární ovoce a při hraní téhle mašinky se budete cítit jako v klasické herně. Vizuálně Multi Vegas 81 působí tak trochu retro, no ale to Vám určitě vadit nebude. Hrací plocha má 4 válce, 3 řádky a vyhrát je tu možné díky 81 byherním liníím. Běžné symboly nemusíme blíže představovat, jde totiž o běžné ovoce. Jediným speciálním symbolem v této hře je Wild symbol, který nahrazuje jakýkoli jiný symbol a navíc, jakmile je součástí výherní kombinace funguje i jakoo multiplikátor. Jdete si vyzkoušet tuhle jednoduchou mašinku i Vy?

Hunter´s Spirit

Další z TOP mašinek, kterou by jste si v Dědkovo herně neměli nechat ujít, je online automat Hunter´s Spirit. Takhle hra pochází z dílny Synot Games a tak se můžete těšit na skvělou grafiku z amerického prostředí, kde Vám budou dělat společnost indiáni a různá zvířatatohoto kontinentu. Plochu automatu tvoří 5 válců, 3 řádky, přičemž výherních liníí tu najdete 20. V automatě jsou zakomponované i dva speciální symboly, kterými jsou Wild a Scatter symbol. Divoký symbol znázorňuje ohnivý totem a jako žolík nahrazuje všechny běžné symboly a kromě toho je i multiplikátorem výher. Scatter symbol představuje TeePee stan s nápisem BONUS a jakmile se Vám podaří vytočit všechny tři Scattery na 2., 3. a 4 válci, pak Vás čeká 10 Free spinů zdarma. V průběhu bonusové hry jsou výherní kombinace zafixované a ostatní válce se dotáčejí. Další volné otočky si můžete vybojovat i v průběhu bonusové hry.

243 Diamonds

Třetím naším tipem na vánoční hraní je slot s názvem 243 Diamonds. Tato hra vznikla díky vývojářům společnosti Tech4Bet. A co Vás v ní čeká? Těšit se můžete parádní slot s nablýskanými drahokami. Automat má 5 válců, 3 řádky a 243 váherních linií, které jsou platné zleva doprava. Jediným speciálním symbolem téhle hry je Wild symbol. Tenhle symbol nahrazuje všechny ostatní symboly a stejně jako dvě předchozí hry funguje jako multiplikátor podle toho, kolik wild symbolů je v dané výherní línii. I tento jednoduchý a nablýskaný slot se Vám bude určitě líbit.

HRÁT V HERNĚ