Ahooj, jak se máte? Předvánoční úklid v plném proudu? U mě je to stejně, chtělo by to najít nějakou babičku, protože bordelu tu mám hodně. Víte co jsem při úklidu našel v šupletech? Další skvělé nové hry, které si určitě vyzkoušejte. Já to taky tak dělám, hodinku uklízím a potom půl dne točím válce. Více o novinkách vám už prozradí moje parta, já si zatím dojdu vyzvednout důchod.

Respin Queen

první novou hrou v herně u Dědka je herní automat Respin Queen od výrobce Tech4Bet. Tato mašinka potěší především hráče, kteří mají rádi rychlou a jednoduchou hru. Jde totiž o pohodový 5-válcový ovocný automat s 3 řádky a 5 fixními výherními symboly. Jediný speciálním symbolem této hry je Wild symbol. Znázorňuje ho žolík a nahrazuje všechny ostatní symboly. Mimo toho, jakmile se stane součástí výherní kombinace, obrdžíte bezplatný Re-spin s tím, že všechny symboly, které vytvořily výherní kombinaci, zůstanou zafixované na svých místech a to vám může přinést nádherné výhry.

Tutti Frutti

Téma druhé novinky je opět ovoce. Další nový automat má název Tutti Frutti a vytvořili ho vývojáři ze společnosti Kajot Games. Hrací plocha se skládá z 5 válců, 3 řádky přičemž výhrát je možné díky 20 fixním líníím. Na válcích si můžete vytočit symboly tradiční pro většinu ovocných mašin a navíc vám bude společnost dělat krásná hasička. V tomto automatu natrefíte na dvě speciálníí funkce. První má na starosti Wild symbol, který nahrazuje všechny běžné symboly. Druhým speciálem je SuperRespin. Tato funkce se aktivuje vždy, jakmile vytočíte váherní kombinaci. Následně se výherní symboly zafixují a ostatní válce se roztočí zadarmo znovu. Pokud přibude další symbol do výherní kombinace nebo si vytvoříte novou, znovu přichází další Re-spin.

Golden Age Multireels

Jaké automaty máte nejraději? 3 válcové, 4 válcové nebo 5 válcové? Na novince od Apollo Games s názvem Golden Age Multireels je to úplně jedno, protože se jedná o kombinaci 3 automatu v jednom. Ano, čtete správně! Ve hře si můžete v tomto ovocném automatu libovolně nastavovat počet válců. V Každé verzi se na válcích zobrazují 3 řádky, přičemž počet výherních linií se mění podle toho, kolika válcovou hru se rozhodnete hrát. Výherních linií může být 27, 81 a nebo až 243. Jediným speciálním symbolem tohoto slotu je Wild symbol, který jako žolík nahrazuje všechny symboly.Navíc, když se stane součástí výherní kombinace, získáváte Re-spin se zafixovaným divokým symbolem.

Kolik válců si nastavíte ve hře Golden Age Multireels vy?

HRAJ NOVINKY