Na léto si ještě chvilku počkáme, ale proč si nepřipomenout parné dny s havajskými tanečnicemi?
Tato oblíbená hra Vám to připomene dosyta a navíc Vám může nadělit více jak 1000 násobek své sázky. Pojďme se tedy na tuto hru podívat blíže.

Tiki Princess

Tato 5 válcová hra ukrývá celkem 2 bonusové funkce a k tomu EXPANDUJICÍ DIVOKÝ symbol WILD.

Vaším úkolem je poskládat alespoň jednu výherní kombinaci na jedné z 20 výherních línií. Součástí hry Tiki Princess je taktéž funkce HOLD AND WIN, která se spustí ve chvíli, kdy se Vám podaří pochytat nejméně 6 mušliček, které mohou být kdekoli na hracím poli. Tyto mušličky zůstávají na svém místě a  naleznete v nich násobky Vaší celkové sázky a to od 1 až po 20 násobek nebo speciální výhru MINI,MINOR,MAJOR udělenou podle výherní tabulky v horní části slotu. Celkem máte 3 počáteční re-spiny, které se vždy doplní po dopadu nové mušličky, která taktéž zůstane na svém místě. Pokud by se Vám podařilo pochytat všech 15 mušliček, pak na Vás bude čekat GRAND výhra, tedy zmiňovaný 1000 násobek Vaší sázky a navíc se sečtou s výhrami ze všech ostatních mušlí.

Speciální symbol SCATTER, Vám naopak nadělí 6 volných otáček , pokud se Vám tento speciální symbol podaří chytit alespoň 3x. Během volných otáček jsou válce 2, 3 a 4 spojeny a točí se jako jeden, ale pro účel hodnocení výhry jsou stále považovány za samostatné. Na spojeném válci vždy přistane 1 velký symbol. Pokud se v této bonusové hře objeví už je jeden symbol SCATTER, pak Vám přistanou další 3 volné otočky navíc a i v této bonusové hře, můžete sbírat mušličky, jako ve funkci HOLD AND WIN.

A posledním speciálem této oblíbené hry je EXPANDUJÍCÍ WILD v podobě právě tancující havajské tanečnice. Ta Vám zatančí v případě, že se na válcích nachází výherní kombinace nebo pokud by ji tento WILD mohl vytvořit.

Pevně věříme, že po vyzkoušení této novinky si tuto hru oblíbíte stejně, jako tisíce hráčů naší herny.

HRÁT TIKI PRINCESS