Ahoj Všichni! Při úklidu šuplíků jsem narazil na zajímavé hry, které se před nedávnem objevily na mé herně. Hned jsem si je šel vyzkoušet a musím říct, že jsem se pořádně při nich naseděl. No nic, já jdu pokračovat ve Velikonočním úklidu, jinak mi Bába nedá pokoj. Moje parta Vám představí ty novinky.

Co nabízí automat Bad Wolf?

První novinkou, která určitě stojí za vyzkoušení je online hrací automat Bad Wold od Kajot Games. Jde vlastně o pohádkový příběh, který jistě všichni znáte.. a tou je pohádka “ o červené Karkulce”. Tato pohádka se ale tentokrát odehrává na 5 válcích a 3 řádcích s 10 výherními líniemi. Na válcích si můžete vytočit 9 běžných symbolů a jeden speciální. Běžné symboly znázorňují karetní znaky, které doplňují muchomůrka, košík, hajný a červená Karkulka. Negativní postavou příběhu je vlk, no, v tomhle slotu tomu tak není. Vlk je totiž speciálním symbolem, který zde vystupuje jako Wild a Scatter současně. Jako Wild, nahrazuje všechny ostatní symboly a jako Scatter symbol Vám umí přinést 10 free spinů, jakmile si ho vytočíte na minimálně 3 válcích. Jakmile se Vám to podaří, ocitnete se v bonusové hře s otočkami zdarma. Před začátkem otoček, Vám ještě vlk vybere jeden z běžných symbolů, který bude moci počas free spinů expandovat na celý válec.

Jak sami vidíte, vlk nemusí být vždy tou negativní postavou.

Vyzkoušejte ovocnou klasiku Kings Fruit

Další novinka potěší především fanoušky ovocných mašinek. Jde o automat Kings Fruit od dodavatele Tech4Bet, který se skládá z 5 válců, 3 řádků a 5 výherních línií. Na válcích se budete potkávat s notoricky známými třesněmi, pomeranči, hrozny, švetskami, melouny sedmičkami a BAR symboly. Jediným speciálním symbolem tohoto slotu je Koruna, která je Wild symbolem a nahrazuje všechny ostatní symboly. Jakmile si tuto korunu vytočíte na 3 a více válcích, spustí se 3 re-spiny, přičemž symboly koruny zůstanou zafixované na svojich místech. Válce se znovu roztočí a jakmile Vám na nich přistane další symbol koruny, opět obdržíte 3 re-spiny. Re-spiny skončí v momentě, kdy dojdou re-spiny nebo všechny válce jsou pokryté korunami. Platí pravidlo, čím více symbolů koruny na válcích, tím větší výhra. Kdyby se Vám povedlo vytočit maximální počet 15 symbolů koruny, vyhráváte 500-násobek Vaší sázky.

Jdete vyzkoušet tento jednoduchý ovocný slot se zajímavými funkcemi?

Vydejte se na dobrodružštví do Egypta

Třetí zajímavou novinkou je automat z prostředí Starověkého Egypta. Jmenuje se Sand´s Treasure a pochází z dílny E-gamingu. Hrací plochu i v tomto případě tvoří 5 válců, 3 řádky a vyhrát je tu možné na 10 výherních líniích. Běžné symboly znázorňují karetní symboly, které doplňují egyptské symboly. Jediným speciálním symbolem téhle hry je zlatý brouk skarabeus. Na válcích je Wild a Scatter symbolem v jednom. Jako divoký symbol nahrazuje všechny běžné symboly. Scatter symbolem se stává, jakmile je jeho počet na václcíh alespoň 3. V tu chvíli Vás obdaří 10 free spiny, přičemž před bonusovou hrou vybere náhodně jeden symbol, který bude moci expandovat počas free spinů na celý válec.

Kterou z těchto 3 Dědkových novinek si půjdete vyzkoušet jako první?
HRÁT DĚDKOVY NOVINKY