Vydej se do džungle k Aztéckému chrámu, kde Tě cestou potká mnoho zajímavých funkcí a bonusů. Tato novinka od Synot games Tě nadchne svým grafickým zpracováním a hlavně krásných výher v mnoha bonusových funkcí.

Aztec Jaguar

Tento pětiválec na první poslech i pohled zaujme svým zvukovým doprovodem a grafickým zpracováním. Tento slot nabízí 25 výherních řad a má celkem dvě bonusové funkce. Jedna z nich je známá například ze hry Tiki Princess a to funkce Hold and Win. Druhou bonusovou hru Ti přihrají tři SCATERRY v podobě Azteckých chrámů.

funkce – Hold and Win

Tato funkce se spouští, jakmile si kdekoli na herní ploše vytočíš 6 a více žhnoucích sluncí. Pokud se Ti podaří tento bonus aktivovat, pak nastává teprve ta správná zábava. Hold and Win nabízí možnost, chytit si maximální možnou výhru a to 1495 násobek své sázky. V těchto žhnoucích sluncí Ti Aztéc nadělí 1x-20x násobek sázky a to v každém jednom slunci. Máš celkem 3 Re-spiny, které se po dopadnutí nového slunce obnoví. Kromě jednotlivých částek, Ti může dopadnout i slunce s jackpotem MINI, MINOR nebo MAJOR, kde automaticky získáváš částku, kterou vidíš nad herní plochou. Při vyplnění všech políček, získáváš navíc GRAND JACKPOT, tedy 500 násobek Tvé sázky.

Bonusová hra

Druhý bonus v podobě 3 chrámů neboli SCATERRŮ na 2., 3. a 4. válci, Ti spouští 5 volných otoček. I v tomto bonusu Ti může dopadnout bonusová funkce Hold and Win, takže získáš bonus v bonusu. Pokud se Ti povede chytit žhnoucí slunce uprostřed velkého válce, který se v tomto bonusu nachází, pak se hra přepne do bonusové hry Hold and Win a částku v slunci získáváš ihned 9x na hrací ploše. Při chycení dalšího SCATERRU v tomto bonusu, Ti Aztéc nadělí dalších 5 volných otoček.

V kostce se tato hra velmi povedla, Dědek ji může jen doporučit a my se ptáme…

Jdete zkusit štěstí na této super hře po všech stránkách?

HRÁT AZTEC JAGUAR