Pětiválcový herní online automat s 9 výherními liniemi, kde sice nejvyšší sázka je 50 korun, ale maximálně jde trefit až klasicky 500 000,-Kč.

Skull Bonanza

Nejméně cenné symboly jsou 10, J, Q, K, A. Po Tequille se začíná teprve točit hlava a padat pěkné výhry. Květina neboli aztécky Cempasúchil a miska jablíček, to jsou středně hodnotné symboly a přinesou již hezké výhry.

Nejvíce cenné jsou symboly kytaristy a krásné brunetky, kde stačí k výhře chytit pouze 2 tyto symboly a v 5 symbolech na Vás bude čekat parádní 100 nebo i 125násobek sázky.

Symbol Wild

To jsou barevní kostlivci, kteří ve velkém počtu vytřesou neuvěřitelné násobky a při 5 kouscích symbolu WILD rovnou 200 násobek sázky.

Oltář neboli SCATTER Vám ve 3 až 5 symbolech přinesou PĚTI až TISÍCI násobek sázky a to pouze za tyto symboly SCATTER. Zároveň spustí bonusovou hru s 10 otočkami zdarma.

Bonusová hra je výjimečná tím, že nejenom obdržíte výhru i za SCATERRY samotné, ale s WILD SYMBOLY se tu dá získat až třínásobek výher nebo navíc až 3 zatočení zdarma, takže bonus se může pěkně protáhnout díky mnoha točkám zdarma.

Pojď tedy vyzkoušet tuto epickou hru od Synot Games, kde si můžeš vytřást z kostlivců až 10 000 násobek své sázky!

HRÁT SKULL BONANZA