Ahoj hráčky a hráči,
Připravili jsme si pro Vás podrobnější představení hry Legends of Colosseum od společnosti SYNOT. Tato hra jako první od SYNOTU využívá technologii MEGAWAYS a to znamená nejvyšší počet možných výherních linií.

Hra má i bonusový horní řádek, který začíná nad druhým válcem hry a ovlivňuje herní pole. Velký význam má také při bonusové hře.
Výhry se počítají zleva doprava a pokud Vám přijde výherní linie, další symboly dopadnou a mohou utvořit další výherní linie.
Ve hře můžete vyhrát nebo si koupit volné otočení. Nákup volných otočení probíhá přes tlačítko koupit nalevo od herního pole.
Nákup volných otáček stojí sto násobek sázky, do maximální výše 1000,-Kč. ( tedy do sázky 10,-Kč ).

Při koupení nebo vyhrání volných otáček ( 4 a více symbolů kolosea na herní ploše ) se objeví kolo, kde se nalosuje POČET VOLNÝCH OTOČENÍ, NÁSOBITEL VÝHER A POČET MEGAWAYS. Každé kolo můžete roztočit ještě jednou a najít vyšší, ale POZOR i nižší hodnotu počtu volných otočení, násobitele nebo počtu MEGAWAYS.
Následují již bonusové otočky, kde v horním bonusovém řádku se mohou objevovat speciální zlaté mince a pokud nasbíráte 3, dostanete dvě volné otáčky navíc a zvýšíte si počet výherních linií, tzn. MEGAWAYS. Maximální výhra v této hře, je 10 000 násobek sázky!

Takže teď už jen hodně štěstí v aréně a jak říká jeden náš oblíbený Twitch streamer – Římany jedině za talíř ! :).
Dědkova CreW

HRÁT HRU