Ahoj Hráči a Hráčky,

Zdravím Vás u další recenze nového slotu MONEY VAULTS od společnosti SYNOT.
Slot si v současné době můžete zahrát pouze u Nás na herně.

Hra je pětiválcová a má dvacet výherních linií.
Ve hře jsou dvě bonusové featury a my si popíšeme obě.

Funkce STICKY RESPINS – pokud Vám přijde na výherní linii 3 a více stejných výherních symbolů, hra bude dotáčet další otočky a hledat další stejné výherní symboly do výherních liníí. Hra bude dotáčet do té doby, dokud se „nepřilepí“ na výherní obrazovku další symbol.
Pokud vyplníte 3×3 pole, výhra se Vám znásobí x3, pokud se doplní obrazovka na 4×3 pole , výhra se znásobí x4 a pokud se doplní celé „plátno“ , tzn. 5×3 symbolů – výhra se Vám znásobí x5.

Funkce HOLD AND WIN – Tato fukce se Vám spustí při chycení šesti nebo více SCATTER symbolů TREZOR.
TREZOR má buď hodnotu ( 1x-20x násobitel Vaší sázky ) nebo MINOR, MINI nebo MAJOR napsaný na trezoru. MINOR je daná hodnota a to 20x násobek sázky, MINI je daná hodnota 50x násobek Vaší sázky a nejvyšší tedy MAJOR je 100x násobek Vaší sázky.
Funkce je opět STICKY, takže hra bude dotáčet další trezory a buď do maximálního počtu 15 ti trezorů nebo do situace, kdy další trezor nepřijde. Počáteční počet RESPINŮ jsou 3 a resetují se při dotočení trezoru. Funkce končí při maximálním počtu trezorů nebo při pokud 3x nepřijde další bonusový trezor. Pokud se Vám dotočí všech 15 trezorů, ihned vyhráváte 2500x násobek sázky. Dodám jen, že pokud se Vám budou dotáčet bonusový trezory, tak zde platí opět násobitel x3, resp.x4 při dotočení. Při plném dotočení se již nenásobí, max WIN je už znásoben.

Tato hra je za nás velice hravá, výhry chodí poměrně pravidelně a bude Vás bavit.

NAŠE HODNOCENÍ :

ZÁBAVNOST 4 / 5

HRATELNOST 3,75 / 5

ZNOVUHRATELNOST 4 / 5

GRAFICKÉ A ZVUKOVÉ PRVKY  3 / 5

MAXIMÁLNÍ VÝHRA – 4000 X násobek sázky

Zvládnete si otevřít všech 15 trezorů najednou?