Ahoj hráči,

Dnes bychom Vám rádi představili NOVINKU na herně u Dědka. Jedná se o slot Multi Golden Scarabs, který v současné době době máme pouze u Nás na herně.

Takže co nám tento pěti – válcový slot může nabídnout? Slot Vám nabízí dvacet ( 20 ) výherních linií a speciální scatter symbol, který spouští volné otáčky. Ve volných otáčkách se může objevit speciálni extra scatter symbol.

Aby se Vám v této hře spustily volné otočky je třeba, aby Vám přišlo zároveň pět a více scatter symbolů ( zlatý scarab ). Jakmile Vám přijde 5 a více zlatých scarabů, spustí se Vám 5 volných otáček, kde se sečte hodnota chycených scarabů a toto je Vaše výchozí hodnota.

Od této výchozí hodnoty se odvíjí Vaše výhra ve volných otáčkách. Ve volných otáčkách máte šanci na to, aby Vám přišel duhový EXTRA SCATER symbol. Tento symbol má u sebe násobitele výchozí hodnoty. Výchozí hodnota může být navýšena SCATTER symboly, ale vždy se resetuje s každým dalším otočením.

V rámci volných otoček můžete dosáhnout dalších volných otočení do maximální hodnoty 35 volných otoček.

Maximální výhra na jedno otočení ( či jedny volné otočky ) je 2000x, to znamená, že pokud hrajete za 10 Kč sázku, nejvyšší hodnota výhry na jednu otočku je 20 000 Kč.

Hodně štěstí při hraní a lovení zlatých scarabů !