Ahoj hráčky a hráči,
První třetinu našich turnajů máme za sebou, ale ještě celý únor a březen jedeme turnaje na každé společnosti ! 
Tak jsme se rozhodli, že Vám dáme tipy na hry, kde se dá chytit pěkné X a umístit se do turnaje. 
Tento článek je samozřejmě částečně subjektivní a velký X se dají chytit i jinde…ale toto je náš výběr.
Všechny turnaje jsou na nejvyšší X = nejvyšší jedna pecka co trefíte.

 


E GAMING TURNAJE –  hrajeme do konce února od 10 Kč a do konce března od 20 Kč. 

Výběr č.1  BLACK PEARL

Tato hra je evergreen mezi sloty od e gamingu. Nastavit si můžete sázku dle libosti, na turnaj od 10 Kč si nejlépe nastavte na 5 linií každou za dvě kačky. Tím pádem se výhry násobí v bonusu x3 za bonus, x2 za sázku a pokud chytíte výhru i s wildem, máte už násobek x12, takže tady se opravdu dá trefit pěkná výhra přímo do turnaje. Samozřejmě si ale dejte pozor, tato hra je nevyzpytatelná a dokáže jak naložit, tak pěkně potahat !

 

Výběr č.2  CRISS CROSS

3 válcová šílenost od e gamingu, kde se dá trefit až 1620X za platýnko sedmiček – ale pozor i za další plátýnka jsou velice hezký a řekl bych, že TURNAJOVÉ Xka. Doporučuji zkusit a chvíli vydržet.

 

Výběr č.3  TREASURE BOX 2

Moc pěkná a hratelná pětiválcovka, která dokáže dát až 1000X a buď přes výhru v trezorech nebo za 5x symbol SEDMIČKA. Zkuste a uvidíte, hra je poměrně držák a pokud nepřiletí rovnou max výhra, tak i ostatní budou určitě stát za to.

KAJOT a CT INTERACTIVE TURNAJE – hrajeme do konce února od 10 Kč a do konce března od 20 Kč.

Výběr č.1  RING OF FIRE XL

Zde je jasná jednička RING OF FIRE. Má nejvyšší X přes 5000 a velice často se hrává právě proto, že umí naložit velké výhry. Ale pozor, hra je to poměrně nepřátelská ze startu a je třeba vydržet a nechat ji hrát. Dost oblíbená taktika hrát za více než chcete, nechat se ji „nažrat“ a pak přepnout na menší sázku. Vyzkoušejte, ale s rozumem ! 

 

Výběr č.2 MULTI VEGAS 81

Totální klasika mezi KAJOT sloty. 81 výherních linií s maximální výhrou 1000X je jasná trefa. 4x sedmička a dva wildy k tomu je například 640x násobek sázky plus okolní výhry. Hra je hratelná a poměrně rychle poznáte zda má smysl to zkoušet. Tak hezký násobení !

 

Výběr č.3 DUCK OF LUCK

 

Poměrně neznámá hra od CT INTERACTIVE, která však dokáže naložit až 10 000 x násobek sázky, takže právo v této top 3 si určitě obhájí. Cílem hry je trefit více než 3 symboly kačen a ve volných otočkách sbírat zlatá vejce. Volné otočky se restartují, když pochytáte dostatek zlatých vajíček a to klidně i několikrát po sobě ! Zlatý kačky jsou trefa do černýho !

 

PLAY N GO TURNAJE – do konce února hrajeme od 5 Kč a do konce března od 10 Kč.

Výběr č.1 ANKH OF ANUBIS

 

Tato Egyptem inspirovaná hra je jedničkou v počtu max X, které můžete vyhrát. Toto číslo je neuvěřitelných 15 000 ! Volné otočky, kde lze tuto výhru chytit se spouští třemi a více pyramidami na herní ploše. Následně sbíráte kříže ( ankhy ).

 

Výběr č.2 RISE OF MERLIN

 

Zde máme klasickou „knížkovou hru“ s roztažitelnými symboly při volných otáčkách. Specifikou této hry je, ze když chytíte re – trigger ( znovu načtení ) volných otoček ve volných otočkách, losuje se Vám další symbol a to třeba i několikrát. MAX X je 5000.

 

Výběr č.3 BOOK OF DEAD

 

No a zde máme další „knížkovou hru “ a to tentokráte BOOK OF DEAD – velice pěknou a hratelnou hru. Volné otáčky spustíte třemi a více knihami na herní ploše a přichází dle našeho názoru poměrně často. MAX X je 5000.

SYNOT TURNAJE – do konce února hrajeme od 5 Kč a do konce března od 10 Kč. 

Výběr č.1 BOOK OF SECRETS 6

Synotí klasika všech klasik. Větší sestřička klasické knížky. Max X je 10 000 a velké X se dá trefit i z base game ( základní hry ) a ve volných otočkách ( spouští se třemi a více knížkami na herní ploše ) symboly expandují.

Výběr č.2 MASTERS OF ECLIPSE

Poměrně nová hra s 5000 násobkem sázky. Volné otočky chodí poměrně často, ne vždy jsou pěkné, ale trefit se to dá. Tak přeju krásné násobky a trpělivost !

 

Výběr č.3 SKULL BONANZA

 

Notoricky známá hra od Synotu. Volný otočky, kde se dá trefit až 10 000 X se spouští 3 a více SCATTER symboly. Následně pak sbíráte + volné otočky a násobitele. Zkuste tuto hezkou a za nás návykově hratelnou hru.

 

 

APOLLO TURNAJE – do konce února hrajeme od 10 Kč a do konce března hrajeme od 20 Kč. U APOLLO her je max X, které můžete ulovit, 500. Takže znáte svůj cíl a ten není tak vysoko ! 

Výběr č.1 BONUS JOKER  II

Tady máte Bonusového žolíka od Apolla, za nás jasná jednička na lovení X od Apolla. Bohužel hra je poměrně „žravá“ ale dokáže dát volné otočky poměrně rychle. Můžete chytit až 45 volných otoček při plátnu žolíků a dokonce i re-trigger volných otoček. Určitě vyzkoušejte, ale s rozumem !

Výběr č.2 BOOFA

Jediná „knížková“ hra od APOLLA. Cílem je opět chytit 3-5 symbolů knížky a tím spustit volné otočky. Poměrně často dají pěknou výhru, ale můžete mít samozřejmě i smůlu. Každopádně druhé místo si zaslouží.

 

Výběr č.3 SIZZLE FIRE

Klasický pětiválcový ovocný slot, ale pozor pět sedmiček na výherní linii Vám ihned dá 500 x násobek sázky a tím max win na Apollu ! Hra poměrně často dává i plátna ovoce ! Pěkná grafika a super ozvučení dělají z tohoto slotu „černého koně “ s velkým potenciálem.

 

TECH4BET TURNAJE –  Hrajeme do konce února od 10 Kč a do konce března od 20 Kč. Stejně jako u Apollo turnajů je maximální násobek sázky 500. Takže cíl je jasný. 

Výběr č.1 FOREST FRUIT

 

Docela nečekané, že? Pětiválec podobný HUNTERS DREAM 2. Má stejných 20 výherních linií a bonus, který lze spustit třemi hvězdami na druhém, třetím a čtvrtém válci. Kdykoli jsme otočky dostali, byly velice pěkné a daly hezkou výhru. Za nás super lovecký slot. Vyzkoušejte !

 

Výběr č.2 LUMBERJACK 2

Tady jste to už nejspíš čekali, že? Opět hra podobná lovci, ale obzvláštněná tím, že pokud Vám dojde výhra, symboly propadají s mohou vytvořit další výhru. Volné otočky se spouští třemi symboly kočáru na válcích dva, tři a čtyři. Otočky jsou povětšinou velmi hezké a výnosné.

 

Výběr č.3 BOOK OF ADVENTURE

 

Knížková hra od Tech4Betu – volné otočky spouštíte 3 – 5 knížkami na herní ploše. Otočky za nás chodí často a X se dá trefit rychle. Hra má další dvě mutace, které jsou dost podobné v hratelnosti, takže můžete vyzkoušet i je.

Doufáme, že jsme Vám dali zajímavé tipy na hry a v turnajích si vytočíte hezké místo. Veškeré turnaje skončí posledním březnem a potom už se nebudou moct dělat. I toto může být dobrá motivace si je vyzkoušet, dokud je to možné.
Hodně štěstí,
KuliCH