Ahoj Hráčky a Hráči,

Dnes jsem si pro Vás připravili rozhovor s TWITCH streamery Róžou a Paskem. Určitě je znáte, a pokud ne, na konci interview bude odkaz na jejich TWITCH kanál. Mrkněte na ně.

 

Začneme s kratším představením, tak pánové odkud jste a kolik Vám je? 

Róža : Zdravím Blog Dědkovy herny – Jmenuji se Róža, je mi 18 … teda 25 let, jsem původem z Ústí nad Labem, ale teď živořím v Děčíně.

Pasko : Ahoj všem. jmenuji se Jakub, ale už mi nikdo neřekne jinak než Pasko. Pobývám v Ústí nad Labem a za dva roky budu v kristových letech.

 

Jak jste se dostali k Twitchi a celkově k živým streamům?

Róža : Streamování je moje vášeň už tak od 16ti let, začínal jsem se streamováním počítačových her pro 15 až 25 lidí a postupem času jsem si vytvořil s bývalým kolegou komunitu okolo IRL kontentu ( In Real Life – v reálném životě ) a v současné době dělám zábavu pro diváky a hráče slotů na Herně u Dědka.

Pasko : Přesně si nepamatuji, kdy to bylo ale jakmile jsem objevil platformu TWITCH, bylo mi celkem jasné, že chci taky streamovat. Začínal jsem na počítačových hrách jako je LOL ( League of Legends ), ale prorazil jsem pořádně až v karetní hře Hearthstone.

 

Jak jste začali spolupracovat?

Róža : Paska jsem sledoval už když jsem byl na střední škole a byl jsem jeho pravidelným divákem a později nás spojila vášeň ke slotům.

Pasko: Jojo, je to tak. Potkali jsme se už dříve, ale spojila nás jedna spolupráce s konkurenčním kasínem. Od té doby jsme spolu byli v kontaktu a jakmile Róža dostal nabídku a začal spolupracovat s Dědkem, tak jsem do toho šel taky, i když jsem si myslel, že moje hráčská kariéra je skončena. Jsem rozhodně rád, že to takto dopadlo a neskutečně mě ( nás ) to zas baví.

 

Co říkáte na současný trend v postupném omezovaní hazardu v ČR, snižení daňové hranice pro odvod z výher, zákazu turnajů v technické hře a celkovém přístupu MinF a regulačních úřádů k hazardu?

 

Pasko : Toto je fakt hodně komplexní otázka. Osobně bych hazard zakázal kompletně anebo ho povolil bez restrikcí – podobně jako třeba na Slovensku. V Česku se tomu asi dá říkat cirkus. Každý rok něco nového, nekonzistetního a pro hráče nepochopitelného. Argumenty, že jde o ochranu hráčů mi přijde hodně mimo, když je stát schopný pokutovat i hru o halíře v kartách ( žolík…).

Róža : Já souhlasím s Paskem, je to tragédie a mám z toho nerva xD

 

Jaký je Váš oblíbený slot a co nejvyšší výhra ? 

 

Róža : Oblíbený slot je pro mě ten, který aktuálně „dává“ a rozhodně nesnáším sloty, které v bonusu dávají průměrně 20X ( dvacetinásobek sázky ). Nejvyšší výhru jsem trefil 8000 X a to na slotu Cherry Pop Deluxe.

Pasko : Dříve jsem měl hodně rád Starburst od Netentu a pak jsem se zamiloval do slotu Fat Rabbit od společnosti Push Gaming. Vytočil jsem výhry 1000 X i 5000 X. Jen škoda, že Push Gaming ještě nemá licenci v Česku. Těším se na další providery a sloty, který má Dědek v plánu…snad už velmi brzo.

 

Máte nějaké plány do budoucna?

 

Společně : Stream rozhodně posouváme dál a to, pokud jste nás už někdy viděli, můžete sami posoudit. Snažíme se o větší interakci mezi námi a diváky. Některé nápady jsme vymysleli společně, hodně nám i radí i Dědek a samozřejmě inspiraci čerpáme i od zahraničních úspěšných tvůrců. Určitě nebudeme stagnovat a společně budeme ještě lepší !

 

Kdybyste mohli vytvořit vlastní slot, jaký by byl? 

 

Róža : Kdybych si mohl vytvořit vlastní slot, inspirací by byly zahraniční sloty – konkrétně třeba Zeus vs Hades od Pragmatiku, který se mílovými kroky blíží k Dědkovi na hernu nebo podobný slot jako je WANTED od Hacksaw gaming. Na Hacksaw gaming se těším moc, ale ještě nejsou v Česku licencováni.

Pasko : Pro mě jsou nejlepší progresivní sloty, kde v bonusu nebo v base game ( základní hře ) něco sbíráte a postupně se vyvíjíte. Určitě bych se inspiroval sloty jako jsou Dog House, Dinopolis nebo Fat Rabbit.

 

Na co se v tomto roce nejvíce tešíte?

 

Róža : Těším se na společné streamy s Vámi a na nové možnosti,  které pro Vás budeme moct připravit. Róža 🙂

Pasko : Určitě se těším až na Dědka schválí další Play n Go sloty, kterých je fakt hodně a samozřejmě Pragmatic. Pasko 🙂

 

Róža TWITCH – https://www.twitch.tv/rozasudety

Pasko TWITCH – https://www.twitch.tv/jjpasak

 

Děkuji klukům za odpovědi a příště snad online na streamu – KuliCH