Ahoj Hráčky a Hráči, 

Dědek si pro Vás připravil další novinku a to přidání providera PRAGMATIC PLAY a to se všemi oblíbenými sloty, jako jsou GATES OF OLYMPUS, FRUIT PARTY nebo SWEET BONANZA.
O těch nejznámějších si napíšeme pár slov.

GATES OF OLYMPUS
Asi nejznámější a nejhranější hra od PRAGMATICU. S tímto slotem se vydáte do daleké antiky a společně s hlavním bohem blesku Diem cílíte na velké násobky v základní hře a opravdu velké výhry ve volných otočkách. Ty se spouštějí čtyřmi a více symboly SCATTER. Ve volných otočkách dokonce může přijít RE-TRIGGER, který Vám přidá 3 volné otáčky.
MAX X je u této hry 5000 !


SWEET BONANZA 
Dalším velice oblíbeným slotem je SWEET BONANZA ! V této hře hledáte 8 a více stejných symbolů, které jsou na sebe navázány ! V této hře jsou také volné otočky a spouští se chycením čtyř a více lízátek. RE-TRIGGER ve volných otočkách Vám přidá 5 volných zatočení. Tak vyzkoušejte tuto pohodovou hru !
MAX X u této hry je 4000 !


THE DOG HOUSE 
Toto je náš jasný favorit v roztomilých, ale ve velmi dobře hratelných hrách ! Hledáte boudy s násobky, které multiplikují Vaše výhry ! Ve volných otočkách, které se spustí třemi packami na herní ploše, dokonce multi psí boudy zůstávají na svém místě jako sticky symboly. Tuto hru si opravdu užijete !
MAX X u této hry je 4000  !

FRUIT PARTY
Hledáte – li hru, kde ovocíčko má párty, nehledejte dále ! Jakmile Vám padne pět a více stejných symbolů navzájem propojených, výhra je na světě. Hra obsahuje bonusovou hru aktivovanou třemi nebo více symboly zlatého oříšku a dokonce je možný RE-TRIGGER a čím víc scatter symbolů přijde, tím více volných otoček se Vám přidá. Volné otočky začínáte s 10 volnými spiny !
MAX X u této hry je 5000 !

Tak si užívejte s námi nového poskytovatele ! Postupně budeme přidávat další hry ! 

KULICH