AHOJ Hráčky a Hráči,

Představujeme Vám 4 nové hry, které dorazily k Dědkovi na hernu ! Pojďme si je krátce rozebrat.


COWBOYS GOLD

První zde máte tuto pěti válcovou hru s deseti výherními liniemi. Zajímavost na této hře je ta, že bonusové volné otočky lze získat dvěma způsoby. Buď, na válci 2, 3 a 4 chytíte symbol lebky, nebo na posledním pátém válci Vám přijde symbol kovboje RENEGATE ( renegáta ) a na herní ploše bude alespoň jeden symbol lebky. Pokud se Vám podaří dostat volné otočky, budete odměněni DESETI volnými otočkami, které jdou znovuspustit až 3x a při každém znovuspuštění se Vám multiplikují výhry při „sbírání peněz“ . Sbírání probíhá tak, že se Vám se sečtou všechny multiplikátory na herní ploše a vynásobí se bud 1x, 2x, 3x nebo 5 x ( v závislosti v jakém kole volných otoček se nacházíte ) a pak se vynásobí Vaši sázkou.
Za nás super novinka, dobře hratelná, otočky chodí poměrně často a maximální výhra se pohybuje nad hranicí 1200 X !!

GEMS BONANZA

V této osmi válcové dopadovce hledáte pět více stejných symbolů, spojených vodorovně a/nebo svisle. Při výhře se symboly odpálí a dopadnou nové. Při každém zatočení nebo výhře máte šanci, že se objeví speciální vyznačená pole a při výhře s těmito symboly se spustí speciální efekty. Každá barva má svůj speciál a je na Vás je odhalit všechny. Pokud se podaří naplnit měřič explozí symbolů, který je situován napravo, spouští se Vám multiplikátory výher. Začínáme na x2 při prvním naplnění a pokračujeme na x4, následně na x6 poté x8  a nejvyšší multiplikátor je x10.
Hra je poněkud těžší na pochopení mechanismů, ale pokud ji dáte šanci, může Vás odměnit výhrou až 6 000 X !!


PIRATE GOLD

V této pirátské hře je obsažena mechanika „hold and win“ . Symbol truhly se zlatem se počítá jako WILD a nahrazuje výherní symboly. Výhry jsou počítány už od 2 stejných symbolů. Pokud Vám přijde 8 a více pytlů se zlatem, spouští se funkce „hold and win“ a máte 3 spiny a možnosti na chycení dalších pytlů. Pokud vyčerpáte všechny spiny, výhry z pytlů se Vám přičtou na konto. Ve hře jsou i volné otočky, které se spustí symbolem kompasu na druhém, třetím a čtvrtém válci.
Vyzkoušejte tuto zábavnou hru, ve které můžete vyhrát více než 7000 X !!


81 PANTHER

A jako poslední novinku tu máme 81 liniovou hru od TECH4BETu. Tato hra má pouze jednu, ale velice hezky udělanou mechaniku. Hra má 81 linií a pokud Vám při otočení nepřijde výherní kombinace, ale přijde symbol Pantera, spustí jedna volná RE-TRIGGER otočka. Panter se počítá jako WILD symbol.
Za nás super hratelná a zajímavá hra. Maximální X je jako vždy u TECH4BETu 500X.

 

Jak se Vám libí nové hry? Nám poměrně hodně a čekáme na Vaše BIG WINY a screeny na DĚDKOVO PARTĚ !
KULICH