AHOJ HRÁČKY A HRÁČI !

Zase po týdnu Vás zdravím u Vašeho (snad) oblíbeného Kabinetu u Dědka !

Co si dneska rozebereme? No samozřejmě tři žhavé nové hry od PRAGMATICU ! Pragmatic se u Vás stává více a více oblíbeným providerem a jsme rádi, že se tak dobře předvedl a přiřadil se mezi zavedené poskytovatele. Můžeme slíbit v brzké době další nové hry a ještě jednu pecku – ale je ještě brzy abychom prozradili !

CHILLI HEAT
V této super žhavé pětiválcové hře Vás čeká několik efektů a ty si teď rozebreme.


Tento symbol je symbol WILD a nahrazuje všechny výherní symboly ! Samozřejmě kromě –

tohoto symbolu, který indikuje volné otočky a potřebujete, aby Vám padly 3 a to na druhý, třetí a čtvrtý válec. Ve volných otočkách, kterých dostanete 8,  jsou pouze symboly s vyšší hodnotou a pokud dojde další symbol SCATTER dostanete 3 další otočky navíc.

Ve hře je mimo volných otoček i další featura a to symboly pytlů s penězmi !

Pokud Vám při hraní padne 6 a více těchto pytlíků, dojde ke klasickému HOLD and WIN dotáčení, kdy každý dopad resetuje 3 počáteční otočení a pokud se Vám vyplní celá herní plocha, udělí se Vám GRANDE výhra ! ( 1000 X )

Za nás bezvadná, hravá a méně volatilní hra – to znamená, že si užijete spoustu menších a středních výher ! Určitě vyzkoušejte, tuto hru si zamilujete – doporučuje i Dědkova vnučka !
MAX X je 1100 !

MUSTANG GOLD

Toto je další super „divokozápadní“ pecka od PRAGMATICU. Herní zážitek a dojem ze hry velice zdařile simuluje sloty ve VEGAS ! Hra má pět válců a jdeme si rozebrat co Vám nabízí !

Toto je symbol WILD, který nahrazuje všechny výherní symboly ! Kromě těch speciálních, jako jsou symbol pro volné otočky a sbíraní peněz.

Toto je symbol pro volné otáčky a musí Vám přijít klasicky tři a to na druhý, třetí a čtvrtý válec. V této funkci častěji přijde featurka „sbírání peněz“. Základní počet volných otoček je 8, ale pokud Vám dojdou další 3 ohníčky dostanete dalších 8 otoček a to neomezeně až do maxima výhernosti slotu.

Další možností jak vyhrát na tomto slotu, je funkce sbírání peněz. Během hry Vám budou chodit podkovy s hodnotou. Cílem je sesbírat a to docílíte tím, že na posledním válci se objeví symbol COLLECT. Pokud se to tak stane, sesbíráte všechny podkovičkové výhry. POZOR ! –  u podkovy se může objevit symbol JACKPOT a pokud se Vám ho podaří sebrat, budete mít před sebou interaktivní obrazovku plnou podkov a Vy si vyberete jaký jackpot Vám přijde. Klikáte na podkovy dokud nebudete mít 3x stejnou hodnotu jackpotu ( MINI, MINOR, MAJOR, GRAND ).

S touto hrou se můžete opravdu cítit jako ve Vegas, protože podobné hry a herní funkce najdete i tam ! PRAGMATICu, dobrá práce ! Já jsem se královsky bavil a myslím, že budete i Vy !
MAX X je 12 000 !!

THE AMAZING MONEY MASCHINE

Táák a toto je jedna z největších šíleností mezi PRAGMATIC sloty, tak jsem si ji nechal na konec. Hra má opravdu spoustu funkcí a specialit. Myslím, že Vás bude bavit hlavně hudba, kterou DOPORUČUJI nechat zapnutou. Výborně podkresluje tento velmi zajímavý pětiválcový slot.

Toto je symbol WILD a nahrazuje všechny klasické výherní symboly. Tento symbol se může objevit při točeni anebo levý jackpot stroj Vám může „vyplivnout“ libovolné množství těchto symbolů !

Toto je symbol volných otáček a musí přijít samozřejmě 3x a to na druhý, třetí a čtvrtý válec. Volné otočky se dají spustit takto a/nebo tím, že Vám dojde pět a více symbolů peněz. A v této chvíli se začnou dít věci. Herní plocha se může roztáhnout na 4×5 symbolů anebo dokonce na 5×5 symbolů a spouští se de-facto funkcionalita HOLD and WIN, ale s tou změnou, že symbolů, které se dotáčejí jsou různé druhy. Může to být klasická mince s hodnotou, jackpot mince ( potřebujete 3 aby jste se po konci točení dostali do výběru jackpotu skrz hledání 3 stejných ), WILD mince a TAJEMNÁ mince jejíž hodnota je ukázaná až na konci bonusu.

Tímto ale nekončíme. Může se objevit i instantní jackpot mince a jak napovídá její název, hned Vám spustí vybíraní jackpotu.
Ale toto ještě pořád není vše ! Pokud při bonusu naplníte celé herní pole mincemi, tak se herní pole vyčistí a vy POKRAČUJETE ! Takže ano, teoreticky „nekonečný“ bonus !!

Tak a toto je úplně „masakr“ slot, kde nikdy nevíte co přijde a to je za mě rozhodně dobře. Hodně jsme se jako Dědkova parta „zamilovali“ do hudby tohoto crazy slotu a věřím, že i Vy budete nadšeni jako naši streameři Róža a Pasko, kteří všemi dvaceti doporučují tento slot.

MAX X je 5100 !

Věřím, že jsem vše popsal tak, abyste tomu dobře rozuměli a prubli novinky !

Koukal jsem taktéž na FB a prý by Vás zajímal článek o JACKPOTECH a vše o nich. Můžu slíbit, že se nad tímto tématem zamyslím, probereme to a něco připravím ! 
Díky za zpětnou vazbu a brzy nashledanou u dalšího článku.

KuliCH