Ahoj hráčky a hráči,
Dědek si pro Vás připravil několik nových her a oznámení. Tak jdeme na to !

Máme tři nové PRAGMATIC sloty, dva od TECH4BETu a jednu od BIG WIN GAMES !

PHOENIX FORGE

V této velice pěkně hratelné hře si vyzkoušíte jedinečný princip násobení výher. Pokud Vám přijde výhra na výherní linii, kterých má hra celkem 40, na celé linii se Vám objeví násobky od 1 až do 10, které tam zůstávají až doby, dokud propadávají další symboly a tvoří výherní kombinace ! Hra má dokonce i WILD symbol, který nahrazuje jakýkoli SYMBOL kromě symbolu FÉNIXE. Symbol FÉNIX indikuje volné otočky a to pokud Vám padnou 3 ( mohou i propadnout při padání symbolů ) obdržíte 10 volných otočení. Za čtyři symboly dostanete 15 volných zatočení a za 5 symbolů FÉNIXE dokonce až 20 volných otočení. Volné otočky jsou jedinečné v tom, že násobky, které se při výhrách zobrazují zůstávají až do konce volných otoček.
MAX X je 5000 !!
Za nás super zábavná a znovu – hratelná hra, doporučujeme !

WOLF GOLD


Tato hra je zajímavá tím, že nabízí dva bonusy. První je klasický HOLD and WIN, to znamená, že pokud Vám na herní obrazovku dopadne 6 a více symbolů měsíce s hodnotou peněž, dostáváte kontinuálně 3 volné otočení dokud Vám 3x nedopadne další symbol. Pokud dopadne všech 15 symbolů, dostáváte MEGA výhru. Dokonce mohou i při dotáčení padnou symboly s MINI a MAJOR výhrou.
Druhá bonusová možnost je, že Vám přijdou 3 scatter symboly na 1, 3 a 5 válec. V tomto bonusu se Vám budou dotáčet první a pátý válec a přes zbytek slotu budete mít MEGA symbol. Možností máte celkem 5 a při tom, když Vám dojede MEGA scatter, přibydou Vám otočení navíc. ( RE – TRIGGER ).
MAX X je 1100.
Pokud bych měl hodnotit, toto je zábavná hra s poměrně menší volatilitou a výhry nechodí tak obrovské, ale poměrně často s velkou šancí na bonus.

GREAT RHINO MEGAWAYS

Vetší bratříček hry GREAT RHINO, ale tentokrát s mnohem větší maximální výhrou. Výherních linií je díky technologii MEGAWAYS až přes 200 tisíc ! Nahoře nad herní plochou je další bonusový řádek a kombinuje se s herní plochou. Volné otočky se aktivují, pokud Vám dojdou 4 více scatter symbolů vybíráte si počet volných otoček a multiplikátor výher. Čím více scatterů padne, tím lepší možnosti máte na výběr. RE – TRIGGER probíhá dopadem 3 a více scatter symbolů ve volných otáčkách.
MAX X je 14 000 X !!
Tato hra určitě stojí za vyzkoušení, může Vás odměnit obrovskou výhrou !

SUNNY WILD

A máme tu novou hru od TECH4BETu. Jedná se o pětiválcovou hru s 10 výherními liniemi. Zajímavostí této hry jsou roztahující se sluníčka, které jsou WILD symbolem a roztahují se přes celý sloupec. Sluníček může přijít i více !
MAX X je 500.
Klasická a zábavná hra, zkuste si roztáhnout sluníčka !

GRANDE WHEEL

A druhá novinka od TECH4BETu je rozhodně zajímavá ! Tří válcová hra s pěti výherními liniemi. Vlevo od herní plochy máte hodnoty jednotlivých symbolů. Joker násobí a nahrazuje symboly a 3 symboly kola spustí roztočení bonusového kola, kde Vám může padnout až 100 násobek částky.
MAX X je 500.
Pokud máte rádi čistou klasiku mezi sloty a také kola štěstí, tato je přímo pro Vás !

SUPER SLOT FARM

A máme tu novou hru i od společnosti BIG WIN GAMES !
Takto pěti válcová hra s rovnou padesáti výherními liniemi Vás zavede mezi polnosti a Vy si můžete vyfarmařit svoji výhru ! Symbol farmář je WILD a může Vám dokonce padnout symbol bonus a podle toho, kolik jich padne, dostanete HNED výhru a volné otočky !
MAX X je 500.
Velmi milá hra s pěknou návratností. Zkuste !

AKTUALITY OD DĚDKA !

PADL GOLD JACKPOT !!
Dne 13.4.2024 padlo více než 200 000 Kč hráči, který se k Dědkovi pár minut po 23tí hodině registroval. Zapnul hru od KAJOTU Simply The Best 81 a protáčel si vstupní bonusovou stovečku…za jednu korunu ! sázky mu to střelilo !!

MOC GRATULUJEME !

NOVÉ WEBOVKY DĚDKOVY PARTY !
Spustili jsme nový web, kde se můžete podívat na rozpis streamů, aktuality a dokonce nám můžete napsat vzkaz !
ODKAZ ZDE ! 

Zároveň chystáme nové koncepty a možnosti ještě lepšího zážitku ze hry na HERNĚ U DĚDKA !

Pro dnešek od KuliCHa vše, díky za přečtení !