Ahoj Hráčky a Hráči

po nějaké době se tu opět vidíme a chtěl bych Vám představit takový malý návod na to, jak se orientovat na naší / Vaší herně a také se podíváme na zoubek ČTYŘEM novým hrám, které jsme v nedávné době pustili.
Tak dost okolků a jdeme na to !

Nejdříve se podíváme na levé horní menu 


Jeden z hlavních navigačních panelů u Dědka. Všimněte si hlavně kategorie DENNÍ AKCE – Zde se můžete podívat na veškeré denní akce, které probíhají a kde si vybrat odměnu.
Poté upozorním na kategorii MEGA X HRY – Tady jsou setřízeny hry, které jsou schopny nasypat výhry od 5000 X do 9999 X a také hry, které jsou mohou dát ještě více a to nad 10 000 X.
Dále jsou hry vytřízeny i do kategorií podle počtu válců.

Hned pod tímto menu je další menu novinek a oblíbených


Zde je možnost si nastavit hry do oblíbených a budou se Vám tu zobrazovat. Máte rádi nějakou hru? Hrajete ji často a nebaví Vás ji hledat? Lehká pomoc. U ikonky své oblíbené hry najdete v pravém horním rohu hvězdičku, pokud ji zmáčknete, hra se Vám bude zobrazovat v menu oblíbené. A už žádné hledání !
Hned pod touto kategorií najdete výběr novějších her, které Dědek spustil na kasinu.

Tak a přesouváme se na PRAVÝ HORNÍ ROH kasina, po přihlášení zde máte dvě tlačítka  MŮJ ÚČET  a VKLAD .  Tady najdete velice zajímavé informace.

Po rozkliknutí menu MŮJ ÚČET se Vám objeví tato tabulka :


Tady jsou k dispozici další informace a možnosti. Můžete si zde VLOŽIT prostředky na konto, podívat se jak historii online konta – toto je velice zajímavé, můžete se zde podívat na to, jak jste si vedli ve hrách, kolik jste vsadili a kolik nasypala popř. zda hra vzala víc než dala. Dále si zde můžete VYBRAT své výhry, zaškrnout, že chcete hrát za body nebo si změnit své údaje. Zastavíme se ještě u pár zajímavostí –


Na horním obrázku vidíte jak se zobrazuje historie ONLINE KONTA, na dalším vidíte jak zapnete hru za body a posledním obrázku je vidět průběh plnění bonusů.

Chci upozornit, že hodnoty v bonusu a v online kontu mají chvíli prodlevu a je třeba chvíli počkat. Stejně tak i při výběru je třeba vyčkat pár chvil než se vše propíše do systému a Vy si budete moci vybrat výhru. 

Na konec  tour de Dědkovo kasino  bych se rád ještě zastavil u typů možnosti vkladů, které jsou více než rozmanité.


Na Dědkovo hernu si můžete vložit přes platební kartu, přes bankovní účet, anonymně přes službu NETERA PAY, SKRILL, Neteler a dokonce i přes PAYSAFE CARD.  

A teď se již pustíme do nových her ! Začnete s providerem TECH4BET

SUPER 81

Klasický čtyřválec s 81 liniemi, přesně jak ho máte rádi. Ovoce všude a WILD symbol nahrazuje všechny ostatní symboly. Zajímavostí na této hře je, že WILD symbol je ROZTAŽITELNÝ přes celý válec. To znamená, že pokud Vám přijde výhra s wildem, máte místo jedné výhry hned tři a někdy i více !!
Za nás klasická ovocná hra s pěknou grafikou a velmi pěknými výhrami. Vyzkoušejte.
MAX X je jako vždy u Tech4Betu 500. 

CROWN 81 

Druhou novinkou od TECH4BETU je hra CROWN 81.
Tato hra je čtyřválcová a má buď 7 výherních linií nebo pokud přijde symbol koruny ( který je zároveň WILDEM ) hra se přepne do 81 liniového módu. 
Hra je velice zajímavá a koruna (y) chodí poměrně často a určitě Vás bude bavit.
MAX X je jako vždy u Tech4Betu 500. 

Teď se už pustíme do novinek od BIG WIN GAMES

HOT GIGOLO

Taak a jsme u pětiválcovky od BIG WINu. Zde máme dvě speciality, symbol ženy s bonusem, který spouští bonusové otáčky nebo MYSTERY výhru a to pokud Vám přijdou nejméně tři na herní plochu. Čím více bonusů přijde, tím obdržíte větší mystery výhru nebo počet volných otoček !
Dále je zde symbol muže a to je WILD. Základní násobitel je x2 a pokud jich bude více, mohou znásobit výhru až celkem x8. 
Tato hra má opravdu menší volatilitu, takže si užijete spoustu menších a středních výher. Pokud si chcete pěkně zahrát, ideální hra ! 
MAX X je 200. 

INFERNO

A dnešní poslední nová hra je INFERNO. Tato pětiválcovka má dvě pěkné featurky. První je roztahování WILDů a možnost tvoření čtverců x3 nebo obdélníků 4×3 a 5×3. Takto můžete násobit pouze „písmenkové“ symboly. Násobíte x3, x4 a nebo x5.
Další možností je bonus a ten Vám přijde pokud se objeví na herní ploše 3 a více symbolů „BONUS„. Můžete dostat 5, 10 a 15 volných otoček a v závislosti kolik symbolů BONUS přijde. 
Za nás zajímavá hra, zkuste si chytit moc pěkné ďábelské výhry.
MAX X je 500

Děkuji za přečtení a snad jste objevili i skrytá zákoutí Dědkovo herny !
Budu se Vás těšit na u dalšího článku ! 

KuliCH