Ahoj Hráčky a Hráči, 

Dědek roztrhl pytel s novými hrami a hned DESET Vám jich naservíroval. Mrkneme se na ty nejzajímavější, co Vy na to?

CHEESER AND JASPER


S tou novou šíleností od Kajotu si užijete spoustu srandovních krvavých efektů. Jasper bude rozcupován na několik způsobů a Vy budete odměnění za tyto efekty. Hra nemá extrémně krásnou grafickou stránku, ale vynahradí to hratelnost, efekty a bonusy, kterých je spousta.
Velmi doporučujeme vyzkoušet, protože je to originální hra a bude Vás bavit !

MAX X je 28176 !!

Druhou hru, kterou bych chtěl vypíchnout je FOOTBALL ON FIRE


Máte rádi slot BLACK PEARL? Ano? No tak to budete milovat i tutu hru. Máme zde pětiválcovku od Kajotu s pěti výherními liniemi a pokud chytnete bonus, můžete dostat až 90 volných otočení, kde se výhry budou násobit x3. Volné otočky získáte dopadem tří a víc fotbalových balónů a znovu spuštění s otoček probíhá opět přes další dopad balónů.

K fotbalovému EURU naprosto ideální hra !

MAX X je 10 000 !!

A teď se dostáváme k Tech4bet hrám a konkrétně k 81 MULTICHAIN 

Zde máme klasikou 81 liniovou hru, ale co se zde odlišuje je to, že jsou obsaženy mince, které mají hodnoty od 1X do 50X. Jakmile mince přijde na herní plochu, označí ji. Pokud mince přijde na označenou plochu, vyhráváte hodnotu mince. Pokud mince přijde na označené pole a toho označené pole sousedí s dalším označeným polem, výhra se řetězí a rozšíří se i na další označené pole( musí se dotýkat navzájem alespoň jednou stranou ) . Symbol budhy je WILD !

Moc zajímavá variance na „osmdesátjedničky“ – vyzkoušejte !

MAX X je 500 !

Druhá super novinka od Tech4Bet je WITCH HUNT


Máte rádi Huntera ? No tak to budete mít úplně jasno. Hra má také 20 linií a bonus, který se dotáčí dokud se tvoří výherní linie. Pergamen je wild a když jich bude víc, násobí Vám výhru až do x16.
Za nás moc milá a pěkná hra, alternativa k hunterovi se stejnými mechanikami, ale odlišným herním zážitkem.

MAX X je 500.

 

Jak se Vám libí novinky? Souhlasíte s našim výběrem nebo máte jinou oblíbenou hru v nově spuštěných hrách? Napište nám na náš facebook
Sledujte také naše Twitch streamery Róžu a Paska a jejich duely, challenge a program, který mají fakt jedinečný !

Za mě dnes konec a jdu zkoušet naše nové hry !
KULICH