Ahoj Hráčky a Hráči,

Děkujeme za zpětnou vazbu a je to tady – tentokrát si MATES vzal na paškál hru od PRAGMATIC PLAY a to hned jednu z nejoblíbenějších a nejvtipnějších a tou je bezesporu THE DOG HOUSE.

Dokonce se nám i mírně rozepsal, jak se k hraní a sledování slotů dostal.

Přeji příjemné počtení !

OČIMA HRÁČE – Když se řekne boudičky, tak většině zkušenějších hráčů se vybaví herní klasika od společnosti Pragmatic Play. Než jsem se začal trochu více věnovat automatům, hodně jsem sledoval české streamery na platformě Twitch. Nejdříve klasické české jako byl Fatty Pillow, později jsem se dostal k zahraničním, respektive k jednomu zahraničním a tím byl Roshtein. Toho asi nemusím představovat. Pravděpodobně nejsledovanější streamer, co se týče hraní automatů. Čert vem, že jsem mu nerozuměl většinu slov, protože anglickým jazykem zrovna neoplývám. On dokázal diváky z celého světa přitáhnout svou show. Dnes už na platformě Twitch nepůsobí a já jsem se přesunul k českým streamerům jako je Dědkova parta nebo Ministr Mystery, kteří mimochodem u Dědka také hrají.

Proč jsem ale zmiňoval Roshteina. Když jsem ho začal sledovat, tak rozhodně nejvíce hrál právě společnost Pragmatic Play. S úžasem jsem sledoval, za kolik hraje, ale i to, kolik vyhrává. Jedna z nejhranějších her, které hrál, byl právě klasický Dog house. To bylo ještě před nástupem následovníka Megaways. Upřímně musím říct, že ten Megaways mě nikdy tolik nezaujal, ale klasická verze Dog House rozhodně. Taková hra s psíkem člověka prostě vtáhne. Mě také vtáhla už při sledování Roshteina, ale i při samotném začátku hraní. Musím zmínit, že grafika této hry je na velmi vysoké úrovni. Animace s psíkem jsou vtipné. A všechno ještě dokresluje pro mě poměrně zábavná zvuková složka. Zvláště, když chytnete bonusu a ten psík vám tam do hudby štěká, je vtipné. Mnoho streamerů, včetně Roshteina do počítání volných zatočení v bonusu právě začala štěkat. No, ale to zabíhám někam, kam bych asi neměl. Zřejmě si myslí, že jim to zvyšuje šanci na výhru. No já doma neštěkám, pravděpodobně by mě vyhodili z domu 🙂

Velkým lákadlem v této hře je maximální výhra, která se dostává až do výše 4000 X. A to už je pěkná pecka! Vzhledem k tomu, že maximální jednorázová výhra na automatech je v České republice 500 000 korun, můžete tuto hru hrát za maximálně 120 korun. Ovšem ten násobek je opravdu velkým lákadlem, zvláště, když si to srovnáte, že e-gaming nabízí maximální výhru v základní hře kolem 200 X a v bonusu kolem 500 X. Teď oproti tomu můžete na Dog house získat deseti násobek této maximální výhry. WOOF !

Na druhou stránku je potřeba si přiznat, že návratnost během hraní základní hry není taková, jako na e-gamingu. Proto je dobré, pokud začínáte, hrát za menší sázky. Dědek nabízí nejmenší točku dvě koruny, což je super pro úplné nováčky a ty, kteří si chtějí hru vyzkoušet. I v této hře si můžete nastavit automatické točky o libovolném počtu až do nekonečna. Můžete si tak v klidu někam odskočit.

Abych nebyl pouze pozitivní. Co mě na této hře opravdu štve, je pomalé načítání hry. S tím už ale kasína vůbec nic udělat nemohou. Tyto hry od Pragmatic Play mají totiž různé animace. Je tak logické, že hra bude svou velikostí obsáhlejší než jiné klasiky. Prostě si člověk musí počkat. Jinak je samotná hra fajn. Velmi často se při ní objevuje možnost bonusu. To člověka vtáhne do hry. Hodně často také oproti jiným hrám bonus padá, možná nejčastěji. Pak už jen záleží, kolik volných otočení získáte a jak vám pak do pole budou létat samotné boudičky. Pokud jich bude hodně, propojí se, můžete čekat velkou výhru. Naopak, pokud se vám boudičky nepodaří dobře propojit, je z toho špatný bonus. Bez boudiček se zkrátka vyšší částka téměř jistě vyhrát nedá. Hra nabízí různé podoby psů. Od trhačů po domácí mazlíčky. Právě psi mají největší hodnotu a lze na nich nejvíce vyhrát. Dog house má pět válců a tři řady. Hráč se může těšit z až dvaceti výherních linií.

Tak vzhůru do hry!

Váš hráč,

MATES4545

A my se přidáváme, Dog House se nám moc líbí. Často ho hrajeme na streamu a i off – stream. Ta hra má svoje kouzlo. Zkuste ! WOOF WOOF !

KULICH a MATES4545