Ahoj Hráči a Hráčky

Dnešním dnem spouštíme novou rubriku na Dědkovo Blogu a to pohled na sloty OČIMA HRÁČE !

Jakou jinou hru, než HUNTERA by si mohl vybrat náš hráč a autor této review  –  a tím je mates4545 !

OČIMA HRÁČE – Kdo by neznal hru Hunter´s Dream 2. Legendu mezi hrami od společnosti e gaming. Někdo ji miluje, někdo jí nemá rád a hraje ji jen občas. Já se řadím k té první variantě. Jestli je nějaká hra, kterou vždy po přihlášení zapínám jako první, tak je to právě Hunter´s Dream 2. Je to hned z několika důvodů. Hra nabízí opravdu pěknou grafiku. Rozhodně bych ji zařadil mezi hry s vůbec tou nejhezčí grafikou. Nejsou tam žádné megalomanské efekty, přesto na mě působí příjemnými barvami, ze kterých nebolí oči ani večer, ani ráno. Upřímně některé automaty, které hrajete v noci za tmy, jsou pro oči dosti nepříjemné.

Hra nabízí možnost automatického otáčení, a to na libovolný počet zatočeních nejprve po pěti, deseti, padesáti, stovkách, tisících až po nekonečno. Já osobně rád volím možnost po padesáti, pokud mám větší množství peněz na hracím účtu. Zvolím si padesát otoček, velikost sázky, rychlý způsob hry (další výhoda této hry) a zapínám. Pokud jsem v plusu a držím se, což je u této hry časté, tak zapínám dalších padesát otoček. Pokud mi to dává do plusu nebo lehkého mínusu, protáčím dále. Pokud naopak začne dávat dost do mínusu, tak hru ukončím. Tato hra má však poměrně vysokou návratnost, oproti jiným hrám. Proto ji často využívám na různé protočové akce.

Samozřejmě se někdy může stát, že vám tato hra stejně jako ostatní dávat nebude. Já už mám na ní nahráno takových 20 tisíc otočení určitě. Přišlo období, kdy se na ní nedařilo, ale mnohem častěji se mi na ní dařilo. Ostatně proto je oblíbená a proto jí hraji. Hrát se dá již od pěti korun. To doporučuji především pro začínající hráče. Ale dá se hrát i za deset, dvacet, třicet, čtyřicet, padesát, sto až tisíc korun. Za tisíc jsem tedy přiznám neměl nikdy odvahu. Když mě to vytáhlo nahoru, tak jsem zkoušel maximálně za stovku, ale spíše za devadesát. Když se mi dařilo, tak jsem většinou dával 50 automatických otočení za 50 korun, stejným systémem jako jsem popisoval nahoře. Jednou se mi stalo, že jsem měl 180 korun na účtu a šel si zahrát za pět korun. Přes bonusy a vysoké násobky se mi podařilo postupně s navyšováním během snad hodiny dostat na 20 tisíc korun. I to je na této hře možné.

Dost často se mezi hráči říká, že se dá chytit maximálně 200x a maximálně 10 volných zatočení v bonusu. Ani jedno není pravda. Za zhruba dva roky se mi jednou podařilo chytnout v bonusu 350x a podruhé 390x. Bylo to tedy vždy za pět korun, ale rozhodně mě to potěšilo. A co se týče těch volných toček v bonusu, tak jsem také šel dvakrát přes deset toček. Mohu tedy potvrdit, že je to možné, i když se to stává jen zřídkakdy. Ano, v základní hře lze chytit maximálně 200x, alespoň podle dostupných informací.

Systém je pro hráče poměrný jednoduchý, proto ji pochopí úplně každý, i úplný začátečník. Jedná se o hru, která má tři řady a pět válců. Můžete vyhrát až na dvaceti výherních linií. Hodně atraktivní je pro hráče symbol ohně, který nahradí všechny symboly kromě toho bonusového, tedy chaty. Pokud chytíte hodně ohňů, které se dokážou napojit na symboly, máte vyhráno. Samozřejmě chce každý chytit chatičky. Kdo by nechtěl zažít bonus, kde můžete vyhrát násobek kolem 400x. Navíc bonus působí zábavným dojmem, kdy se vám postupně na sebe nabalují symboly. Ovšem lovečák také stojí za to. Když ho chytíte v základní hře, dá vám to až 200x a bez nervů. To vám jistě způsobí velkou radost.

Tomu, kdo ještě nehrál Hunter´s Dream 2 rozhodně doporučuji, ať si ho jde zahrát. Není se čemu divit, že patří k nevyhledávanějším hrám na českých casinech. Řada streamerů se k ní často vrací, zvláště když už mají méně peněz a potřebují se z nízké částky dostat. I mě se to několikrát povedlo. Tak držím palce, ať se to stane i vám! Váš hráč!

mates4545

Za Dědkovu partu moc pěkná recenze této legendární hry a co dodat závěrem? Toto rozhodně není poslední OČIMA HRÁČE ! 

Určitě nám pošlete Váš názor na novou rubriku a to sem na náš facebook Dědkovy party

KULICH A MATES4545