Ahoj Hráčky a Hráči,

Po nějaké době se opět ozývám na Dědkovo blogu.
Dnes se podíváme jak se orientovat na herně na mobilu, mrkneme na zoubek novinkám a zjistíme co je to NEturnaj.

Mobilní verze Dědkovo herny

Máme zde menší rozdíly oproti desktop verzi a jdeme se na to podívat.
Takto vypadá hlavní obrazovka, nabídku her a jejich ikony vidíte v dolní části. Můžete také scrollovat dolů a odhalit další nové a doporučené hry.
Nás bude hodně zajímat lištička uprostřed, na které najdete jak denní akce, tak záložku NEturnaje, novinky, rozdělení her podle X i podle válců a další zajímavosti.
V horní pravé části vidíte symbol na přihlášení a menu, kde se dá kouknout na bonusy, historii online konta a další.

Tady je jedna z nejdůležitějších záložek to denní akce. Zde se podíváte, co a kde můžete protáčet a kde si vybrat odměny. Jsou tu i hry, kde si vyberete odměny z NEturnajů a dokonce i stručný popis akcí.

Tak a tady bych se na chvíli zastavil. Akce NEturnaje jsou náš nový obsah. O co se jedná? Vždy ve vymezeném čase máte za úkol chytit co nejvyšší násobek sázky, tzv X.
Čím vyšší X chytíte, tím lepší odměna na Vás bude čekat. Vše se dozvíte v popisku NEturnaje. Každý NEturnaj má svoji minimální sázku, za kterou se Vám bude počítat X. Největší vychytávkou je, že už i za zatočení a chycení jakéhokoli X dostáváte otočku a také, že Vás nikdo nemůže vyhodit z Vašeho místa.
Pokud už jednou chytíte třeba 200X na konci NEturnaje Vám bude náležet odměna daná tabulkou v popisku. Už se můžete pouze zlepšovat. Počítáme Vaše nejvyšší jedno X po čas trvání AKCE.
Dodám jen, že v době psaní článku žádné jiné kasino neokopírovalo tuto exkluzivitu a můžete si ji zahrát pouze u Dědka !

A tady se dostáváme k horním možnostem. Po přihlášení máte možnost zleva si nastavit limity. Vpravo je možnost si rychle vložit prostředky na Vaše konto. Předposlední miniatura Vás dovede na obrázek výše, kde se můžete podívat na historii online konta, plnění bonusů, vklady a výplaty a zapnutí sázení za body. Více a konktrétněji jsem se rozepsal v minulém článku o desktop verzi, tak se můžete podívat – jak se totiž dostanete sem, je to stejné jako na stolním PC.
Úplně napravo v rohu je miniatura, která Vás dostane k pravidlům denních akcí a taky sem – do Dědkova Kabinetu.

NOVÉ HRY U DĚDKA !

Začneme s PRAGMATIC PLAY !

AZTEC GEMS DELUXE

V této tříválcové chuťovce máte za úkol chytit jakékoli plátno ( plně vyplněné válce stejným symbolem ). Pokud se Vám to podaří, buď se Vám spustí kolo štěstí, kde si vytočíte multiplikátor sázky ( od 18X až do GRAND jackpotu ) nebo násobek už obdržené výhry ( x2 až do x10 )
Toto je symbol WILD a nahrazuje všechny symboly, kromě symbolu PENÍZE

Tento symbol peněz, pokud Vám padne 4 a více krát na herní plochu, spustí se HOLD AND WIN mechanika a hra se bude dotáčet. Pokud se Vám dotočí celé „plátno“ opět se spustí mechanika kola štěstí nebo násobku celé výhry.

Za náš velice zajímavá hra, a kolo štěstí je velkým lákadlem této novinky.
MAX X je 3000

ULTRA HOLD AND SPIN

Opět tříválcová hra od Pragmaticu, kde je několik zajímavostí !
Symbol WILD se v této hře roztahuje přes celý válec a dokonce Vám může přijít i výhra složená pouze z těchto WILDŮ !

Symbol peněz ( stříbrný je stejný jako zlatý, rozdíl je pouze v hodnotách, zlatý je hodnotnější ) Vám mohou přijít pouze do prostředního válce a pokud přijdou tři, hra se převede do funkce HOLD AND WIN a dotáčí se. Pozor ! Máte dokonce 4 pokusy, které se při dotočení dalšího symbolu peněz resetují.
Toto je symbol Diamantu a objevuje se pouze při HOLD AND WIN dotáčení. Pokud přijde obdržíte za něj 100X – 500X sázky.

Hodně zajímavá a méně volatilní hra. Vyzkoušejte si, zda chytíte 500X diamant !
MAX X je 1000

FIRE STRIKE

A je tu poslední PRAGMATIC novinka a tou je FIRE STRIKE ! Takový oldschool slot spojený s možností obří výhry ! Slot je pětiválcový a nabízí mechaniku FIRE STRIKE WILD.
Při každém otočení hra počítá počet FIRE STRIKE WILDů a jsou dva druhy – tento nahrazuje i výherní symboly a tento
je pouze symbolem FIRE STRIKE.
Na horní polovině je tabulka s výhrami a počtem FIRE STRIKů ( FIRE STRIKE WILD ) a pokud chytíte více jak 6 ( i v kombinaci !! ) tak máte určenou výhru navíc k případné výhře na výherních liniích.

Tato hra nás baví, snoubí se zde tématika starých slotů a i novější mechaniky. Stojí za to !
MAX X je 25 000 !! ( celé plátno FIRE STRIKE WILD )

 

A teď již přecházíme ke společnosti BIG WIN GAMES od které v současné době máme veškeré sloty, které jsou k dispozici !

HAPPY BAR 27
Tato tří válcová pecka má 27 výherních liníí. Můžete chytit MYSTERY výhru 10x – 300X, dokonce i JOKER SYMBOLY.
Tyto symboly nahrazují vše kromě MYSTERY symbolu a pokud Vám přijde výherní JOKER HOLD, zůstane tam i při další otočce !
Pokud Vám přijde výhra s JOKEREM Vám zvýší multiplikátor případné výhry v dalším zatočení.

Dobře nabouchaná hra. Hravá a zábavná.
MAX X je 300

MAGIC WHEEL
Zde máme opět hru a oblíbeným kolem štěstí. Hra má pět výherních linií a tento WILD
nahrazuje jakýkoli symbol kromě
který, pokud přijdou tři, spustí speciální kolo štěstí, kde může přijít symbol DOUBLE, který znovuotočí kolo a znásobí Vaši výhru x2 !
Dodám jen, ze při vyplnění všech válců stejným symbolem se Vaše výhra znásobí dvakrát !

Za nás zajímavá a méně volatilní hra s kolem štěstí, co chtít víc? Jen vyzkoušet !
MAX X je 200

FRUIT DREAMS
A máme tu poslední dnešní novinku a tou je pětiválcovka s dvaceti výherními liniemi – FRUIT DREAMS. Hra obsahuje zajímavost ve formě WILDů
které násobí výhru x2 a to za každý symbol WILD ! Hra má i volné otočky
které se aktivují těmito symboly BONUS a musí být jako povětšinou tři. Pokud je chytíte, dostanete 10 volných otáček s tím, že dokud Vám chodí výherní kombinace, hra dotáčí a hledá další výhry. Podobné třeba jako u Hunters Dream 2.

Tak a tímto jsme vyčerpali dnešní program tohoto článku, doporučuji se zaměřit na NEturnaje, které prozatím jinde nejsou !
Děkuji za pozornost a těším se brzy s myslím, že si budeme představovat množství novinek – tak snad už příště !

KuliCH